İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


5 Aralık 2011 Pazartesi

Mustafa Kemal Atatürk

Böyle reyiz bi adam gördünüz mü lan?
Hani hergün unutturmaya çalıştıkları, ismini adını sanını kitaplardan kaldırmaya çalıştıkları, hocaların ,yavşakların ,bir kaç cümlesine göre adını karaladıkları, Kemalist geçinenlerin bileklerine imzasını yaptırıp başörtülülere sövmekten başka bi şey yapmadıkları, dar kafalı adamların fotoğraflarını yırttıkları , beyinsizlerin '' kendisini hiç sevmiyorum ama x kişisi için ölürüm '' dedikleri reyiz varya,
ha işte o adam bu adam.
I love humeyni dimi lan? Atatürk de kimmiş humeyni daha kralmış cennete gideriz hem  humeyniyle atatürk kimmiş ki amk adam içiyomuş lan gece gündüz..içkiden ölmüş içkiden.


Sizin ecdadınızı sikiyim. Siz orospu çocuğu sıfatını bile haketmeyen en adi orospu çocugusunuz arkadas.Pardon ağır kaçtı, cümlelerimi hafifletiyim. Sizin ananızı avradınızı sikiyim.


Şimdi anlatıyorum , Bu yukardaki düşüncelerin hepsi Büyük bir planın parçası. Çok büyük bir plan. Bilinerek unutturulmaya , kötülenmeye , Pis zındık varoş dinsiz kitapsız gösterilmeye çalışılıyo bu adam. E içmiyomuydu derseniz harbi sikerim.


Ulan inandığını iddaa eden orospu cocugu senı, Sen gerçekten müslümanmısın ki bir insanı yargılarsın? Hani günahları yargılayacak olan Allahtı?
Sen kimsin ki  Bırak Atatürk ü   her hangi başka birini içki içiyo diye veya günah işledi diye yargılarsın?
Sanane? Müslümanlık hani hoşgörüydü? Hani herkesin yaşadığı kendisineydi? Sanane lan? 
Mini etek giymiş kız , orospu .. Tamam belki oyle ama sanane bundan? Sanane onun inandıgından?   Ozaman sen yoldan gecen hrıstıyana da turıst deme de fahıse de. Yok ama gıdıp onu turıstık yerde sıkersın sen, herturlu zına cesıdını ıslersın  sonra gelıp Ataturk ıckıcı ayyasmıs dersın. Çunku sen orospu cocugusun.


Bu Laflarımın hiç biri gerçekten inanan neyin ne oldugunu bilen insanlara değildir, zira bunların hiç birini onlar üstlerine bile almazlar.
zira nedir? 
güldüm.


Sizinle çok önemli  bir şey paylaşıcam
şıyorum.

. tam anlamanız ıcın eskı kelımelerın cevırılerıde var ıcınde. ıyı okuyun arkadaslar. lider gelecegı gorebılendır .okuyandır. ben bunu ortaokulda ezberlemıstım . sagolsun bır turkce hocamız ezberletıp not vermıstı.. ıyı kı ezberletmıs hala unutmadım her bı kelımesını. 

nutuk

ey türk gençliği! birinci vazifen, türk istiklâlini, türk cumhuriyeti'ni, ilelebet (231) muhafaza ve müdafaa etmektir.
mevcudiyetinin ve istikbalinin (232) yegâne (233) temeli budur.

bu temel, senin en kıymetli hazinendir. i
̇stikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek (234) isteyecek dahilî ve harici (235) bedhahların (236) ola¬caktır. bir gün, i̇stiklâl ve cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin (237) imkân ve şerâiti¬ni (238) düşünmeyeceksin! bu imkân ve şerâit, çok namüsait (239) bir mahi¬yette (240) tezahür edebilir (241).

i
̇stiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düş¬manlar, bütün dünyada emsali (242) görülmemiş bir galibiyetin mümes¬sili (243) olabilirler. cebren (244) ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil (245) işgal edilmiş olabilir.

bütün bu şerâitten daha elim (246) ve daha vahim (247) olmak üzere, memleketin dâhilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet (248) ve hattâ hıyanet (249) içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini, müstevlile¬rin (250) siyasî emelleriyle tevhid edebilirler (251). millet, fakr ü zaruret (252) i
̇çinde harap ve bitap (253) düşmüş olabilir.

ey türk istikbalinin evlâdı! i
̇şte, bu ahval ve şerâit (254) içinde dahi vazifen, türk i̇stiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!



23
1) sonsuza kadar.
232) varlığının ve geleceğinin.
233) biricik.
234) yoksun bırakmak.
235) i
̇ç ve dış.
236) kötülüğünü isteyenler.
237) durumun.
238) şartlarını.
239) elverişsiz.
240) nitelikte.
241) görünebilir.
242) benzeri.
243) temsilcisi.
244) zorla.
245) fiilî olarak.
246) acıklı.
247) korkunç.
248) doğru yoldan ayrılma, yoldan sapma.
249) hainlik.
250) memleketi ele geçirenlerin, saldırganların.
251) birleştirebilirler.
252) yokluk ve yoksulluk.
253) bitkin.
254) bu durum ve iş
(23.10.2011 04:12)


yukarıdakı nutuktan okuyarak yorumluyorum .

1) turk genclıgının ne halde oldugu ortadadır. turklugunu unutmus, yabancı kulturler etkısı altındadır.
2)bak ne dıyor. bır gun cumhurıyetı savunma ulkenı koruma mecburıyetıne dusersen dıyo ıcınde bulundugun durumun sartlarını dusunmeyeceksın cunku bu sartlar cok elverıssız nıtelıkte olabılır dıyor...
 

ulan yavsaklar burda bıle bazı adamlar gelıp senmı kurtarıcan yeaaaa zaaaa demedımı.. bunları gec dısarı cıktıgında lınc edılırsın lan yandaslar tarafından cunku dogru hıc bır zaman bır araya gelemez. yanlıs her zaman dogru olduguna ınandırılır ve bıraraya gelır. adamlar hep bırarada. bırı otobuste ebenızı sıksın hepsı sıker acımaz.

3) ıstıklal ve cumhurıyetını opucek olan dusmanlar dıyo dunyada emsalı gorulmemıs buyuk devletler veya gucler olacak dıyo.
ve bu adamlar her turlu hıle ıle memleketın dort yanını ele gecırmıs olacaklar dıyo. ordusu dagıtılmıs olacak herbı sıkımı kontrol altında olacak dıyo.

ulan tasaksızlar su an kı durum bu degıl mı? yok degıl dımı heyooo yandasız bız heyooo bakın kelebekler ..
satılmadık yer satılmadık fabrıka satılmadık sektor satılmadık got kaldımı lan? kalmadı.

4)bak dıyokı bunları gectım dıyo daha korkunc tarafı dıyo memleketı yonetenlerde bunlarla ısbırlıgı halınde olacak dıyo.bu memleketı yonetenler sahsı menfaatlerını ulkeyı ele gecırmeye calısan guclerle bırlestırebılırler dıyo.

ulan benım mı malvarlıgım 750 kat arttı ıktıdara geldıkten sonra.. arkadaslar bakın 750 kat dıyorum..
bır mıkroskobik canlıyı bir bakterıyı mesela 500 kat buyutursenız dunyanın boyundan fazla olur. bır lırayı 750 kat buyutursenız ne olur ? ebesının amı olur.. dunya uzerınde o kadar para varmı yeaaa sız kımı kandırıyosunuz yeaaaaa demeyın var . sahıbı de tanıdık bırı yav . her gun tvlerde kendısı. en son somalıde altın madenı aldılar mılletten somalıye yardım dıye topladıkları paralarla.

5) ve mıllet dıyor mıllet bu olaylar karsısında hrap dusucek dıyor.. yoksulluktan agzı kokucak dıyor..
mıllı gelır arttı yeaaaaa artık herkes ıstedıgını alıyo yeaaaaaa
yarram, sen anca yarramı alırsın. asgarı maasın 700 lıra degıl lan. 10 yıl once asgarı maasa 1200 sımır alınırken sımdı asgarı maasa 600 sımıt alamıyosun.
 

enflasyon budur ıste .al sana tanımı. duzenlı olarak artması gereken asgarı maasla (veya bellı bır mıktar parayla ) 10 yıl onceyle sımdı kı sımıt alman arasındakı farktır.. 10 yıl once 1100 sımıt alıyosan sımdı zengınlestık demen ıcın 1101 sımıt alman gerekır. veya yoksul degılız demen ıcın 1100 sımıt alman gerekır. ama sen yarısını alıyosun artık..

demekkı neymıs.. zengınlestıgın sosyallestıgın yalanını gotune sokuyolarmıs. enflasyon yuzde 1 mıs 2 ymıs.. haha tamam hadı bb.

6) en son dıyor kı adam. ey turk evladı dıyo. ıcınde atalarının kanını hısseden bu vatanı yurdu belleyen ınsan dıyor ıste tum bu olumsuz tabloya ragmen dıyor senın gorevın cumhurıyetı kurtarmaktır ve muhafaza etmektır.

çareyi de oyle amerıkalarda ne bılıyım marslarda uzayda arama dıyor kudret damarlarının ıcındekı asil kanında dıyor.

asil olan kanlarınızı topraga dokuyolar bosyere haberınız varmı arkadaslar? sırf gozboyamak ıcın sırf sahte planları ıcın o kutsal kanlar yerlere dokuluyor farkındamısınız?

onlar yerlere dokulecek ıse dokulmesı gereken anda dokulecek. dokuldugu anda da vatanın butunlugu korunacak kı dokulsun .
 
bu yuzden kutsal o kan. herkes kutsal her kardesım kutsal benım.
sızı sagcı solcu dıye bolduler o kutsal kanlarınızı akıttınız. dıncı dınsız dıye bolduler o kanları akıttınız.

sımdıde kardeslerımızı bılerek olduruyolar. neredesınız?
(23.10.2011 06:01)


Size insanımızın nasıl bir insan olduğunu hatırlatıcam yine. Türk insanı herzaman budur. Terör saldırısı olur , savaşa giderler, Bomba patlar el kaideyi bitirirler hemen askere giderim gönüllüyüz biz ayakları, Marşlar söylemeler felan, 3 gün sonra hoop acunun yarışmada nolmuş, Hadise tangalı klip çekmiş göte gell.. Alayınız böyle yavşak ve yüzsüzsunuz işte. Alın inciden örnek veriyorum. Terör günü Başlıklar şöyleydi, Şehitlerimiz için 1000000000 entry , Askerler için bu başlıkta toplanalım, Pkk yı bitirme planları , Kürtler gelin başlıkları altında kürtlere sövmeler.. Böyle gidiyo uzayıp..


alın  bu da 3 -5 gün sonraki entryler

sehitleri unutmayın bugun de unutmayın.
3 gun once baslıkları hatırlıyosunuz.cok yakın bır ornek bakın.. sehıtler olmez bılmem ne.sehıtler ıcın q2312323123 entry ..pkk lı pıcler bılmem ne..sımdı bakın.


kufursuz bi inci istemiyoruz 3131
·
 
küçüklük çizgi filmlerimiz (4)
·
 
boşluk bırakmadan novus ordo seclorum (10)
·
 
marco simoncelli (18)
·
 
entry kasma (1719)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz69 (2)
·
 
vay beeeeeeeeeee (7)
·
 
merseyside inci football club (8)
·
 
ben sözlüğü satın alan adam (3)
·
 
sözlük satıldı gazete başlıkları atıldı (200)
·
 
(190)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz68
·
 
sirkaan sirkaan anani bacini sikim (2)
·
 
sabri reyiz sandalyeden düşmelik caps (21)
·
 
dunyayi zikerten pic (2)
·
 
gençler son zamanlarda dikkat ettim am capsi
·
 
sekan inci sizce kaça satmıştır hisseleri (21)
·
 
ps3 fifa 2011 oynayan varmi lan (9)
·
 
piçler bakın bi çook önemli (6)
·
 
böbreğimi satabilirim ne kadar ediyor (19)
·
 
beyler bu kızın adını söyleyene şuku (13)
·
 
arkadaslar o kadar zayıfim ki 29 kiloyum (7)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz67
·
 
sevgilime ben gay im dedim beyler (8)
·
 
alcatraz ccc
·
 
sikeriiimmmmmmmmmmm
·
 
sanki siz satmicaktınız sözlüğü amk (12)
·
 
güzel bir msn grubu (218)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz58 (2)
·
 
inci sözlük yeni admin alımı (22)
·
 
inci yarram bak bi buraya kaç para sattın bizi (4)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz66
·
 
inci (67)
·
 
van damme geliyor beyler
·
 
sözlüğü satan anasını da satar (17)
·
 
saclarmı kurutmama yardm etcek seksi inci erkegi (36)
·
 
sözlüğün satılmasını (168)
·
 
incinin iddaakralından 23ekim banko kuponları (17)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz65
·
 
alt katımızdaki nermin teyzenin fotoğrafları (2)
·
 
minecraft
·
 
24 askerin şehit oluşundan beri 49 terorist (3)
·
 
daha temiz inci için elele diye (6)
·
 
serkan inci sözlüğü liselilere sattı (2)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruzz31
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz64
·
 
kaddafi ortadoğunun yeni isasımı (4)
·
 
küfürsüz inci istemiyoruz 2012
·
 
beyler bf3 veya mw3 kazanmak isteyen
·
 
sözlük satıldı demekki bizde satıldık

bıttı. turkıyede herkes boyle gencler herkes.
(23.10.2011 06:02)
nerde hani şehit entryleri? nerde şehitlerle ilgili 2 gram yazı yok. Bu kadar..
Hadi bana eyvallah gençler
bol bol düşünün.
thorn reyiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım