İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


10 Aralık 2011 Cumartesi

Kaldığımız yerden devam edelim..

Entryleri yazmaya devam edicem bu ilk  haberleri cidden okuyun , fenadır lar..
Neden? Aşağıda bahsedeceğim konuşma sonrası bir kaç gün sonrası  kaddafinin öldürülmesi.. Sanki öldürüleceği tarih biliniyormuş gibi? Ki zaten biliniyo .. Herşey planlı ama sizde görün işte. Devamında ibretlik paylaşımlar ve çıkarımlar. Allah sizi bu iblis soyundan korusun. başlıyorum

pkk gercegı ve devlet ılıskısı
bugun haberı

hakkari'nin şemdinli ilçesi tekerli sınır jandarma taburunda keşif yapan askerlerden 2'si mayın patlaması sonucu şehit oldu.

öte yandan hakkari'nin çukurca ilçesi kazan vadisinde sürdürülen operasyonlarda pkk'lılarla sağlanan sıcak temasta ise 1 astsubay şehit oldu, 6 asker yaralandı.

2.bir haber
ankara: görevi ailenden birine bırak, bir kenara çekil.
kaddafi: ben cumhurbaşkanı değilim, devrim lideriyim. devrim lideri görevi bırakmaz.
ankara: afrika’da hiçbir ülke seni istemiyor. latin amerika’da venezuela dışında veya uzakdoğu’da kendine ülke seç.
kaddafi: hayır istemiyorum, beni oralarda da bulup öldürürler.

neden venezuella dısında? chavezı bılırmısınız beyler? hey gıdı hey bızımkıler bıle amerıka dusmanına dusman kesılıyo yandaslıgı gorun
(23.10.2011 17:10)


76.  (thorn ?, 25.10.2011 01:03)
77.  ilk haber genel kurmay baskanı org. özsl den.

roportaj yapmıslar 2 3 sayfa kadar. ve dıkkatımı ceken bır yerı koyucam dıgerlerınde normal soyle olur askerlerın morallerını yuksek tutmalıyız gıbısınden konusuyo.ama burası onemlı

6. sinir ötesi operasyonda son durum nedir?

irak’ın kuzeyine yönelik olarak sınır ötesi harekat icra etme yetkisi türkiye büyük millet meclisi tarafından 17 ekim 2011 tarihinden itibaren 1 yıl daha uzatılmıştır. bu yetki tbmm tarafından hükümetimize verilmiştir. yüce meclisin hükümetimize verdiği yetki çerçevesinde siyasi ve askeri koşullar dikkate alınarak sınır ötesi kara harekatı yapılır. 17 ağustos 2011 tarihinden beri yoğun bir şekilde irak kuzeyindeki bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik taarruzi hava harekatı ile topçu atışları icra edilmektedir. ayrıca 20 ekim 2011 tarihinden itibaren de birkaç bölgede sınır ötesi kara harekatı başlamış, halen devam etmektedir.

dikkatinizi çeken şey ne?
bundan önce hiç bir genelkurmayın hükümetimize lafını kullandıgını duymamıstım gormemıstım. varsa belgesıyle gosterın.
gorevlerınden ıstıfa etmezlerse hapıse atılcakları tehdıdını alan butun komutanlar ıstıfa ettı. etmeyenler yavas yavas hapıse atılıyor. teror orgutu uyesıymısler dıye. yok yeaa.

ıstıfa edenlerın ve zorla hapse atılanların yerlerıne getırılen adamlar da bunlar ıste. org. özsl ve bunun gıbı dıgerlerı.
(thorn ?, 25.10.2011 01:15)

AHA BUNU DA ÇOK DİKKATLİ OKUYUN. Bakın götsüzler bunların hepsini çok dikkatli okuyun ha özetleyerek okursanız biç bi anlamı kalmaz. Sınıfta bi adam mesela baktı çok uzun okumam dedi. Ve bu adam Atatürkçü takınan solcu felan babası asker bir adam. Ya böyle olmaz arkadaş. Sen sıfatına uyan bir adam ol da araştır bi bi okumayı öğren tırsma oku gör! amk gör ya ! ulan kuran da diyor oku! okumayı bılmıyorum dıyor .. Oku ya dıyor oku oku.. ulan sanıyomusunuz kı bu sadece o adama soylenmıs bırseydır.  Kuranı boyle gozunle okursan oyle gelır ama beynınle okudugun anda anlarsın kı sana dıyor onu.. Oku olum oku dıyo arastır gor okudugun zaman anlayacaksın Allahtan gelen mesajı gıyor. Gozunuzu sevıyım okuyun..
Sakın şakirt demeyin . Sikerim belanızı . İnanan adamla Şakirt adam aynı degıldır. Ben inanırım o kadar. Ha dıyceksınız ki bu adam super otesı ıbadet edıyomu hayır etmıyorum essoglu essegım cunku. Bi namaz kılmak zor gelıyo uyanıp (2. ögretımız reyiz )  yazın oruc tutmak zor gelıyo. Ama sıze yemın edıyorum  İçimdeki Allah inancını alayınız gelse toplayamazsınız. Kendisi şahit.


yazıyorum bak ..

76.  bir baska haber

reuters haber ajansı, pkk'ya yönelik operasyon kapsamında türk tankları ve zırhlı araçlarının kuzey irak sınırını geçtiğini duyurdu. askeri araçların haftanin kampı'na yöneldiği, savaş uçaklarının da operasyona destek verdiği iddia edildi.

çukurca'da meydana gelen saldırılar sonrası başlatılan operasyonla ilgili son olarak hükümet sözcüsü ve başbakan yardımcısı küllent karınç açıklama yaptı. bakanlar kurulu sonrası açıkama yapan arınç, şunları söyledi: “türk silahlı kuvvetlerinin, emniyet güçleri ve diğer güvenlik güçleriyle ortaklaşa yürüttüğü bir sınır içi, sınır dışı operasyondan hepimizin haberi var. bu operasyonlar büyük bir başarı ile devam etmektedir. bundan aldığımız sonuçlar değerlendirilmiş, amacına uygun bir noktada devam ettiği de takdirle kabul edilmiştir.

bugün ntv'ye özel açıklamalarda bulunan genelkurmay başkanı orgeneral necdet özsl de, operasyonlarda 250 ila 270 arasında teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti. 

ulan tasaksızlar neyı goruyosunuz bu haberde? hıc bı seymı?
reuters haber ajansı kım lan? bu ulkenın haber ajansları yokmu? onlar haber yapamıyo mu once? reuters kım olum?

ayrıca neden once reuters haber yapıyo sonra bızımkıler basın acıklaması yapıyo? bunu bı dusunun.. reuters haber ajansı kımden almıs haberı olum? kım soylemıs ordumu solemıs? su an neyden kuskulandım bılıyomusunuz aslında kusku degıl bır tespıttır. reuters haber ajansı haberı yapıyo bazı adamlar tarafınadn yaptırtılıyo bu haber ardından bızımkıler o habere gore basın acıklaması yapıyo . bence bu.dıyceksınız kı paranoyaga bagladın. olabılır ama baglamadım sezgılerım bu yonde sadece. haklılık yuzdesı yoktur dıyceksınız belkı. ulan nerden bılırdınız 30 yıl once pkk nın devlet tarafından yonetıldıgını? bu sıze soru olsun..
devam edıyorum. dıkkat etın suna..son donemlerde ntv de bır cıkıs var.
yandas medyaların arasında katılmıstır ntv bundan emınım arastırmalarım bunu gosterıyo . en son yaptırdıkları ultra duzeyde studyoları nasıl yaptırdılar acaba..ve butun onemlı roportajlar konusmalar ntv ye yapılır oldu bu ara cok one cıktı .dıkkat edın.

250 ıle 270 arasında terorıst etkısız hale getırılmıs.
sen genelkurmay baskanısın.
kac terorıst olduruldugunu nasıl bılmezsın tam sayısal olarak!
eger dersenız kı adam nası gorsunler nası saysınlar dıye?

ulan totoslar ozman bu adamlar 250 ıle 270 arası bır rakamı nasıl verebılıyolar? 
mantık hatası.say lan demıyo kımse say kımı oldurdun
(thorn ?, 25.10.2011 01:23)

Nasıl ama ? İyi dimi? Bakın son zamanlarda çok olmaya başladı mesela. Times dergisi en karizmatik lideri secti. fikrdogan,  oleyyyyyyyy   dogru dıyo adamlar dimi lan? amınıza koyum sizin. Sürekli amerikan ve ingiliz basını tarafından pohpohlanıp halka  iyi gösterilmeye çalısılan kasti bir oyunun emsalleri bunlar. Kanmayın. Tabi bizde meşhurdur .. olum gavur övüyo lan kesin iyidir fikri bunu bildikleri için övüyolar zaten. Kendi adamları cunku panpalarmıs veletlıkten beraber buyumusler. ciddiyim. valla lan.


devam devam,

76.  çok guzel bır haber

van depreminde enkaz altında kalanlar için sadece türkiye değil, dünya seferber oldu.

ankara'ya, daha depremin ilk saatlerinden itibaren yurtdışından yardım önerileri yağmaya başladı. 

i
̇srail, abd, almanya, yunanistan, polonya ilk arayan ülkelerdendi. hatta, türkiye'nin diplomatik ilişkisi olmayan ermenistan'ın cumhurbaşkanı sarkisyan bile, cumhurbaşkanı cavadullah gül'e acil bir mesaj göndererek, yardım önerdi. 

dışişleri bakanlığı, ulaşan, istisnasız tüm yardım önerilerini "teşekkür ederek not etti", ancak "şu an için ihtiyaç olmadığını bildirdi. 

ancak buna rağmen, van depremi için üç ülkeden, azerbaycan, pakistan ve i
̇ran'dan destek geldi. 

peki neden abd'sinden, i
̇srail'ine, yunanistan'a kadar tüm ülkelerin yardım teklifleri an itibarıyla geri çevrilirken, i̇ran, pakistan ve azerbaycan "istisna" oldu.

bunu dışişleri yetkililerine sordum. yanıt ilginçti:

"bu ülkeler, hiç sormadan gönderdiler yardımları. bize yardımın hazır olduğu v
e yola çıktığı bildirildi. yola çıkan yardımı almamak olmazdı

hemen ınandınız dımı . aaaa bakın lan yardım gonderıceklermıs de kabul etmemısız.
ulan arkadas ordakı adamlardan haber aldık bugun vanlı bır kac arkadasımız var sınıfta babasıyla gorustu.ne yardım var ne gelen ne gıden dedı adam. okul yardım malzemelerı toplanacagını duyurdu dun. bızım sınıfta vanlı cocuklar para topluyodu. orkıd hazır yıyecek su battanıye felan topluyolardı . orkıd mı ne alaka demeyın sıkerım belanızı. o da ınsanı bır ıhtıyac kadınlar orda adet olmuyomu amk. 

ayrıca sunu bılın kı ınanmıyorum yardım etmek ıstedıklerıne.
edıcekler dı de bız ıstemedık buyuguz bız imajıdır bu. gerek yokmus yardıma. ozaman nıye yardım etmıyorsun oraya pıc.
nıye beklettın ınsanları gec ulastırdın hesap ver.

bu sozlukte bıle baslıklar gordum. ee sılah sıktınız felan pkk ya destek cıktınız sıze reva gıbılerınden..

olum dıngılmısınız lan? sızı boyle boluyolar boyle. kasıtlı olarak bır kac unlu ve spıkerler haberlerı sunarken veya konusurlarken herne kadar doguda van da da olsa deprem gıbılerınden cumleler kurdular. ayıkmıyomusunuz lan? adamlar sızın bılıncınızde ne olursa olsun da su dogudan kurtulalım ımajı yaratmaya calısıyolar. ayıkmıyomusunuz amınakoduklarım?
(thorn ?, 25.10.2011 01:26 ~ 01:31)

Ve şimdi aklıma geldi. Olum burda bu ulkelerin isimlerinin ilerde oluşturulacak muttefıklık ıcın halkın bılıncaltına bakın bunlarda ıyı mesajı vermek ıcın soylendıgınden suphelendınız mı? bakın nelere calısıyo kafa. Bu da mumkun. Onlarda dedı ama bız ıstemedık gerek yok. Ulan gormedıkmı 1 hafta sonra bunun bır palavra oldugunu zaten? Gotlerı sıkısmadımı? Hanı ulke ekonomısı mukemmeldı? yabancı dergıler yole yazıyordu? turkıye buyuyen guc?   
Gormedınız mı lan halımızı? van a gonderecek YARDIM PARASI YOK DEVLETIN!!! CUNKU BU DEVLET BUTUN MAL VARLIGINI SATTI !! BU DEVLET VARYA AMK BU DEVLET  SATTIGI SICAK PARALARLA DONDURDU EKONOMIYI SIMDI ONLAR GIDIYOR YAVAS YAVAS O YUZDEN DAHA FAZLASINI SATICAK !! SIZI SATIYO SIZI!! AILENIZ COLUGUNUZU COCUGUNUZU SATIYO ! AYIKIN ARTIK AMINAKOYM AYIKIN! ORMANLARINIZI SATIYO 5 MILYON KISILIK KONUTLAR YAPTIRIYO !! GECEN YIL ISTANBUL FATIH ORMANINI ALI AGALIOGLUNUN  ALDIGINI KIM BILIYO LAN? NIYE ALDI ? KOPRU YAPILCAK ORDAN YOL GECICEK ORMAN GIDICEK ALI BEYDE ORAYA KONUT YAPICAK!! OLUM  BILIN BUNLARI BILIN!!! NASI YUKSELTI BU PEZO INSAAT SEKTORUNDE BI ANDA LAN!! BOYLE YUKSELDI ISTE! BOYLE! YOLLARINIZI SATIYO OVUNDUGUNUZ METROLAR SIZIN MI LAN? OTOBANLAR SIZIN MI? KOPU SIZINMI? YARRAAMI SIZIN.. Uyuyun.,


Bu oyunlara gelmeyın . bunları gorun . bunları gorebılmek bunları anlayabılmek arastırmak ıbadettır olum  . Sımdı bu cumleyı fetvaya koyarlar derlerkı kafır bakın neye ıbadet dıyor? 
cunku bunların beyın bu kadar reyız .. işlemiyo amk napıcan?
resmen kustum duyguları, devam..

76.  yuruyusler oldu tum ıllerde.

ıstanbulda toplam 20 mılyon nufus var 15000 kısı yurudu
ızmır de toplam 3 -4 mılyon arası ınsanvar 60000 kısı yurudu. 


bdp bınasına turk bayragı asmak ıstendı mesela polıs ılk basta ızın vermedı?
ve nedense etrafta hıc bdp lı gozukmedı. nerdeydı lan bunlar ? bılmıyorum. yok oldular bı anda.

bakın arkadaslar . pkk lıların unlu bır lafı vardır. turkıyede 40 mılyon kurt var yarısından cogu kurt dıye. 
bu adamlar tum kurtlerın pkk lı oldugunu sanıyor. ozaman soruyorum sıze

neden bdp bagımsız adaylarla degıl de kendı partısıyle secıme gırmıyor?

cunku yuzde on barajının altında kalacagını bılıyor.

cunku bu ulkede pkk lı sayısı 1 mılyon kürtü geçmiyor. bu bır gercektır.

bu kurt nufusu oyuna gelmıs olandır. aynen bızdende oyuna gelenler gıbı .
cogu kurt bu oyuna gelmemıstır henuz. gelecekmıdır? bılmem . 

adam gıbı dusunun
(thorn ?, 25.10.2011 01:37)

evet ben ne düşündüğünü yazabilecek kadar cesurum. Yakında hapse felan düşersem  artık ya da kıyıda bir yerde öldürülürsem dünya bana hakkını helal etsin. Bu gece bu kadar yeter.
Kendinize iyi bakın, hayat herşeye rağmen güldükçe güzel. canımsınız.
thorn reyiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım