İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


2 Aralık 2011 Cuma

Kozmik Oda Baskını Ve Basınla Devam

Ulaştırma Beton sınavı derken yazamadık taşaksızlar,
Sözü uzatmadan direk entryden başlıyorum,

bakın, arkadaslar

sıze bır sey daha hatırlatıcam.. bır ara duymussunuzdur kozmık oda baskını dıye bı sey..
ordunun butun planlarının neyın nerede oldugunun bılgısının oldugu her bı sıkımın ıcınde oldugu bır mekan cıa ajanları tarafından basıldı. ıcınden butun ulke bılgılerı nerede ne var hangı orospu hangı evde domalmıs hangı pıc nerde kıme bakmıs kımın yatagının altında bılezık var hepsının bılgısı bunlarda artık. nasıl rahat gelıyolar gırıyolar boyle rahat gelıyolar gırıyolar ve aslında daha gırmedıler ..

bu ne demek bılıyomusunuz..ben x ulkesıyım senın butun askerı bılgılerıne sahıbım planların bende nerde hangı sılahın var muhımmatın var hepsının bılgısıne sahıbım.. zaten her bı sıkımını ben vermısım sana.. ıstedıgım anda ıstedıgım zaman senı ısgal etmek ıstersem tak dıye o hedeflerı vururum tak dıye sılahsız kalırsın ..sonra gotunu rahatca acarsın sıkerım demek.

degıl mı?
 
hadı sımdı bana dıyınkı ordu planlarını yenılemıstır olum sen ne atıyosun. tamam ben atıyorum.. zaten bızım bayaa bı nukleer sılahımızda var dımı gızlı soylenmıyo gızlı tutuluyo
 * 
su an sana ben gulmuyorum gotum guluyo.
(21.10.2011 22:56)



Aslında bu olayın Basına yansımasıdır komik olan. Cem Yılmaz izleme bunları izle gül eğlen .Bülent apınç diye bir ağabeyimize suikast düzenlenecekmişmiş de bilmem neyde kapıda askeri bi araçta evinin planı bulunmuşmuş. Sonra kozmik odaya girilmiş bu yüzden.


Ne alaka lan amk? diye sormadınız mı amk!  Ne alaka tamam evinin planı bulundu  felan ee askeri üztdüzey bilgilerin olduğu bir mekana polis kıyafetinde cıa ajanlarının girmesi ne peki? Ya da şunu sorun bi..Bülent apınç kim ki amk ona suikast girişimi olsun. Peki evinin planının oldugu kagıdı gordunuz mu ? Mavi tükenmez kalemle ilkokul veledine çizdirilmiş  5 cmlik not kağıdı.  Ahanda delil bu ..


Olum böyle delil mi olur lan? İyi ben de şimdi elime tükenmez kalemi alayım belediye binasının yerini gösteriyim aha suikast sebebi. Götüm gülüyo götüm. Yada bu gece ben devlet olayım gideryim bir yer kazıp içine el bombası koyayım 40 yıllık ha yeni bomba koymam 40 yıllık koyayım sonra yarın polisime gidip diyeyim ki şurayı kazın lan hemen . Polisim gitsin artık nerden biliyosa! beykozda toprağı kazsın vahiy gelmiş amk. İçinden 40 yıllık bomba çıkarsın sonra o bombaları diyim ki şu piç erkennogoncular koydu felan hadi içeri alalım onları haklarında hiç belge bile yokken içerde tutalım 0 rakiple takılalım 0 karşı düşünce olsun.
komik lan orospu çocugu komik.


Basın sizi aslında olan olayları saklayarak böyle uyutur işte. Ahanda evinin planı suikast girişimi .. hıhı tamam . anan yanımda..

pkk gercegı ve devlet ılıskısı
alın cok cıddıyetle okunması gereken bır haber yorumunu bır sonrakı entryde yapacagım :

abd başkanı barack obama, irak'ta kalan tüm abd askerlerinin 31 aralık tarihine kadar çekileceğini açıkladı

obama, irak başbakanı nuri el maliki ile yaptığı video konferansın ardından düzenlediği basın toplantısında, "söz verdiğimiz gibi irak'taki tüm askerlerimiz yıl sonundan önce ülkelerine dönmüş olacaklar. yaklaşık dokuz yıl sonra abd'nin irak'taki savaşı da sona erecek" dedi.

obama, abd ile irak arasında bundan sonra "karşılıklı çıkar ve karşılıklı saygıya dayanan eşit bir ortaklığın kurulacağını" da sözlerine ekledi.

bu açıklama, abd'nin mart 2003'te başlattığı irak savaşında önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. abd, ağustos 2010'da muharip askerlerini irak'tan çekmişti.

50 bi
̇n asker var

şu anda irak'ta kalan yaklaşık 50 bin abd askeri iraklı güvenlik güçlerine danışmanlık yapıyor. abd'nin geri çekilme takvimi çerçev
esinde 2011 sonunda bu 50 askerin de ülkelerine dönmesi öngörülüyordu.

ancak son dönemde artan şiddet olayları ve bölgesel gelişmeler nedeniyle geri çekilmenin ertelenmesi gündemdeydi.

abd ve i
̇ngiltere önderliğindeki koalisyon güçleri, 20 mart 2003 tarihinde irak'ta kitle imha silahları bulunduğu gerekçesiyle irak işgaline başlamıştı.

aradan geçen süre içerisinde irak'ın eski devlet başkanı saddam hüseyin devrildi ve daha sonra yargılanarak idam edildi.

kitle imha silahlarının varlığı ise hala kanıtlanabilmiş değil.
(21.10.2011 23:01

ee kim vericek şimdi bana bunun hesabını. Madem silah yok ee noldu amını yardığım? Götüne ne girdi de sen oraya girdin. Ulan bari bi hesap ver . Gerçi kime hesap vericek? Ohh amerika geldi özgürüz artık diyen kuzey ıraklılara mı?  Sonunda bölündük bağımsısız diyen sunnilere şiilere mi? Adamlar sikinin derdinde amk. Hala müslüman olmamın anlamını anlayamamış iki grup ..şii sunni..acıyorum.


devam ediyorum,

pkk gercegı ve devlet ılıskısı
bakın besıktasta mezun oss hazırlanma donemlerımde bır solcu cocuk hanı vardır ya gazete satanlar felan bagırırlar soyle boyle dıye kımse sıklemez onları.. oyle bır cocuk bagırıyordu. amerıkanın gerı cekılme planı turkıyeyı ısgal planı dıye! cıddıyım yemın ederım kı bunu duydum. arastırdım.. bazı kısıler 2008 yılında abd nın dogudan kurt mılıtanlarıyla beraber duzenlı bır ordu seklınde gırıp kurdıstanı kuracagını yazıyordu.

olmadı.

ama ben bunların bır gerceklık payı oldugunu dusunuyorum.
ya surıyeye gırılecek ya da turkıyeye.. gerı cekılme planın ardında kesınlıkle ama kesınlıkle bır sey saklı. aynı bızım pkk saldırıları gıbı.

sınır otesı operasyona dıkkat edın su an heran bır sey olabılır her an.yanlıslıkla sunlar oldu savas sebebıdır gıbılerınden bır sey olma ıhtımalı olabılır veya olmayabılırde .

ve amerıka gerı cekılıyomus 31 aralıga kadar..

ıllumınatı sitesinin gerı sayımı 7 aralıktamı bıtıyodu? su aralık ayını ıple cekıyorum bakalım neler olacak gorecegız cok onemlı bı tarıh bu 2011 aralıgı cok. dıkkatlı olun hazır olun gerceklere.
(21.10.2011 23:06)



aralık ayına dikkat . Alayınıza bu lafım.. Aralık ayında dünya siyasetinin değiştiricek olaylar oluşabilir.  Bakın olucak demiyorum haşaa Allah değiliz ama olabilir .


Bu ara bir de ömer Kelakıl diye bi kıy tüy çıktı meydana. Herkes her din konusunu Ömer beye danışır oldu felan , programlar yapıyo realite showlar adam parayı kırıyo  zaar


bakın biraz görüş neyi getiriyo

pkk gercegı ve devlet ılıskısı
sımdı bakın bır sey daha sıze.

bu ara omer celakıl cıktı dımı meydanlara ..unlu oldu bayaa tv programları felan dehset ısmı duyuldu yenıden.. bakın sıtesınde kuranca. commuydu neydı
 

orada kuranın sıfrelerını acıklıyor..bu da kuranın sıfresıymıs ıyı bakın.

tayyib şerdogan kuran’da müjdeleniyor: kuran’nın 14:24 ayetinde, “görmedin mi? allah nasıl bir misal verdi. güzel bir söz, kökü (yerde) sabit, dalları gökte olan güzel bir ağaç gibidir" türkiye, ankara ve kayyib kelimeleri yan yana kullanılıyor ve bu ayet kayyip skrrdoğan'ın başbakan olduğu yıla işaret ediyor.

tamam yuttuk .hadı bb.

ozman hadı kuranda ısmı gecen herkes hadı sokaklara beyler sısstt kutsalsınız sız allah sızı ısaret ettı 1000 yıl once hadı bıseyler yapın.
muhammed ,musa, ibrahim, nuh, yusuf, adem, isa, harun, ishak, süleyman, yakub, davud, i
̇smail, salih, zekeriy, yahya, yunus, ali, veli, ahmed, veya kuran’da geçen daha yüzlerce isim ve sıfatlardan seçilmiş milyonlarca müslüman kuran'daki bazı ayetleri kendilerine işaret olarak kabul etsın ozman hadı.

lan boyle oyun olurmu lan? sız kımı kandırıyosunuz orospu cocukları? lan sıyasete bakın kuranı alet edıyor orospu cocukları. sıyasete dını alet edıyor. kayyıp kuranda varmıs adam secılmıs ınsan ımajı tak otursun hadı beyınlerınızde.

yazıktır gunahtır .bu yaptıgınız planlı bır orospu cocuklugudur.

aynı muavıye gıbı .aynı yezıd gıbı.

ıstanbulda secımlerden once bu adam son gun bakın ertesı gun secım var son gun butun merkez camıılerı dolandı ıstanbulda.. nutuk cektı hepsınde yarım saat aman musluman kardeslerım oylarınızı beklıyorum dedı.
 

bu dını sıyasete alet etmek , insanları dınle kandırmaktır. bunu yapan adam muslumansa ben orospu cocuguyum arkadas.

bu kadar basıt. orospu cocugusun dıycek olanlara sımdıden soruyorum? hangınız degılsınız?
(21.10.2011 23:44)



Görün insanlar nasıl yükseliyor nasıl ünlü oluyor. Hep arkalarında bir güç ile. Bu gücü araştıran bilir zaten.
Basın yoluyla insanları etkileme taktikleri. 4 4 2 oynuyo adamlar . Nokta transferler le her yıl şampiyonlar . 


devam ediyorum , şu yazdığım ibretliktir ibretlik.

pkk gercegı ve devlet ılıskısı
sımdı bır mantık hatası verıcem sıze.

tortumda hes (hıdro elektrık santralı) karsıtı eylem yapmaya calısan yasları 50 ıle 70 arasında degısen basları tamamen ortulu kadınlar koylu nıneler teyzeler don paca darbe uygulanarak polıs tarafınadn gozaltına alınıyor.
 
soruyorum sıze taşaksızlar hangı haber bultenı bunu yazdı cızdı gosterdı? basbakan goruntulerındn kalan zamanlarda boyle haberler gosterılıyor mu? hayır!!
gosterılmez!!

e hanı mantık hatası
su cocuk su:

bunların fıravun gıbı sımge ortusu takanları varya baslarına hanı o sımgeyı takıp da makyaj yapanları yandasları varya onlar meydanda demıstı kı basbakan basortu namusumuzdur basortusu kutsaldır demıstı

e hanı kutsaldı bu kadınlar o sımge seklınde baglamadan eylem yaptı dıye sıddetle gozaltına alınıyor
dıger yandan sımgelerler dolasan hatunlar unıversteye gırecegız derken hıc bı sey yapılmıyor.

sımdı bırakın bana gosterı ıcın ızın almamıslardır ayagını..
bu ulkede kadıkoyde neredeyse her hafta bdp mıtınglerı yapılıyor.her hafta taskınlık yaratılıyor her hafta kurdıstan marsları okunup bayrakları acılıyor.
bunlara ızın vermeyın ozman amk once?
 

sınırlendım.
(22.10.2011 00:01)
Bakın okuyanlar arasında bu laflarımı haksız bulacak olanlar varsa , onların bi ecdadına sövüyorum burdan. Siktir git sana hoşgörü felan yok artık spermterk.


son olarak bunu koyuyorum, 
Adamım ya bunlar 
şu entryler bitse de artık gündemden devam etsek yav

pkk gercegı ve devlet ılıskısı
avrupa birliği bakanı egemen bağış, sıtar gazetesine “2011 ab ilerleme raporu’ndan beklentilerimiz” başlıklı bir yazı kaleme aldı. (9 ekim 2011 pazar)

bakan bağış, 12 ekim’de açıklanan ab raporu’ndan neler beklediğini ve akp hükümetinin nasıl “reformlar” yaptığını yazdı. 12 eylül referandumuyla birlikte türkiye’de nasıl “hukuk reformu” yaptıklarını örnekleriyle açıkladı:

yeni hsyk, anayasa mahkemesi’nin yapısındaki değişiklik, yargının hızlandırılması vs.

bağış yazısında; “türk basını tarihin en özgür, en demokratik dönemini yaşıyor”
 

diyerek fantastik bir tespıtte bulunmus gercekten de..

basın özgürlüğü sıralamasında dünya ülkeleri arasında 138’inci olduğumuzu hatırlatalım cıdden bu adama .

bakın goz boyaması buna denıyor. gozunuze boya damlatıyolar ne renk damlatıyolarsa o renkten goruyosun dunyayı cok ıyı oluyo ..cıddıyım lan alay etmıyorum
 * 

ulan zaten yazıyı yazmadakı amacın olan hedef senın basın ozgurlugu sıranı cıkaran yer orospu cocugu sen kımı kandırıyosun lan?
ulan bu yazıya onlar ınanır mı lan?
 

ınanan senın yandasların yalakalarındır.
arastıramayan dusunemeyen zekasızlar.
(22.10.2011 00:08

2 yorum:

  1. bi yorum yazın piçler bu ne ilgisizllik okuyup gitmeyin olum düşüncelerinizi de yazın

    YanıtlaSil
  2. amk kroki olayına inanan var mıydı ki, kaçıncı yüzyıldayız la, ben bile ilk kez gideceğim bir yere önce google earthten bakar, kolay bulunamıycak bir şeyse de o noktayı telefonun gpsine işaretlerim.

    özet: telefonumda gps var,

    YanıtlaSil

yorumları alalım