İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


24 Aralık 2011 Cumartesi

En başından beri söylüyoruz

Çok iğrenç bir haftayı geride bıraktım. Okul diye bizi sikiyolar çıtımız çıkmıyo beyler. Adamlar okuldan başka hiç bişey yapamayalım diye ağır ağır dersleri dayıyolar göte.Afedersiniz ebem artık fil boyutunda. Ha diyorum ki bırak çek git siktiim yerinden bu seferde aile beklentileri kız arkadas beklentısı carttır curttur sistemin işine gelen parametreler oluşuyor ve sen bu sıstemden kopamıyorsun. Zor cidden zor ailenın para yetiştiripte seni üniverste okutması.
Neyse bugun devam edelim yazıları koymaya. 


Bakın ilk başlarda terör saldırısının amaçlarından birinin de Yeni anayasa yı halka civciv yavrusu gibi göstermek oldugunu soylemıstım.Terör saldırısının hemen ardından ne denıldı?  Yeni anayasaya zarar vermek ıcın yapılmıstır bu teror saldırısı denıldı başbagganın yardımcıları ve bakanlar tarafından. Sureklı yenı anayasa yenı anayasa yenı anayasayla teror derdı de bıtecek yuppıı denıldı cunkur basgannı tarafından. Size bu adamların kımler oldugunu gosterdım su gune kadar. Ozellıkle cunkurbasgannının kım olduguna surdan bır daha bakın.http://thornavida.blogspot.com/2011/11/cunkurbaskanmz-varya-hani.html

Bakın neler görmüşüm gündemde paylaşmaya devam ediyorum.

126.             çok önemli dir. bas bas bağırdığımız şeyler geliyor arkadaslar

tbmm başkanı zemil çiçek, anayasa uzlaşma komisyonunun çalışma usul ve esaslarının belirlendiğini, gelecek yılın sonunda anayasa konusunu noktalamak istediklerini bildirdi.

çiçek, anayasa uzlaşma komisyonu toplantısının ardından mecliste düzenlediği basın toplantısında, 15 maddeden oluşan çalışma usul ve esasını, tabiri caizse “bu komisyonun içtüzüğünü” oluşturduklarını söyledi.

yeni anayasa için toplumun hemen her kesiminin olabildiğince katılımını sağlamak üzere bir mutabakatın olduğunu belirten çiçek, kamuoyunun da böyle bir beklentisinin bulunduğunu ifade etti.
(thorn ?, 01.11.2011 02:21)

yazıların arka fonunu siyah yapıyordum  çunku kopyalarken sadece cumlelerın arka tarafı bu dandık mavıdendı. sımdı gerek yok ılk bastakı gıbı orjınal rengınde kalsın.

126.             bu da çok onemlı tarıhlere dıkkat edın haberın sonunda 2020 yılına kadar dıyor. 2023 du bızım beklentımız. yuvarlamıslar

i̇srail'in "nükleer silahlarıyla" ilgili çarpıcı iddia
hürriyet planet31 ekim 2011

nükleer silah kapasitesini artırmayı hedefleyen i̇srail'in, jericho 3 füzelerinin menzilini yükseltmeye ve denizden atılan cruise füzelerini geliştirmeye çalıştığı öne sürüldü.

bağımsız bir i̇ngiliz komisyonu tarafından hazırlanan ve guardian gazetesinde yayımlanan raporda, i̇srail'in, karadan karaya gönderilen jericho 3 füzelerinin kapasitesini kıtalar arası füze kapasitesine çıkarmak için çalıştığı bildirildi. kıtalar arası füzelerin menzili yaklaşık 5 bin mil olarak ifade ediliyor.

i̇ngiliz amerikan güvenlik bilgisi konseyi’nin (basic) yayımladığı raporda ayrıca, i̇srail'in, denizaltıdan fırlatılmak üzere tasarlanan cruise füzelerinin geliştirilmesi için de çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

i̇srail'in şu an itibarıyla üç denizaltısı bulunuyor. i̇ki tanesi ise almanya'da inşa halinde. i̇srail ve almanya altıncı denizaltının yapımı için görüşmeleri sürdürüyor.

guardian'ın haberine yer veren haaretz gazetesi, söz konusu denizaltılara, olası bir nükleer saldırıya uğraması halinde i̇srail'e "ikinci bir saldırı" şansı tanıması açısından önem atfedildiğini belirtti.

haberde, "yabancı basın, i̇srail'in karadaki nükleer silahlarının düşman saldırısında zarar görmesi halinde bile, yerleri gizli tutulan denizaltılardan saldırıda bulunabileceğini belirtiyor" ifadesi kullanıldı.

mi̇lyarlarca dolar harcayacaklar

londra merkezli, partiler arası düşünce kuruluşu basic’in raporunda ayrıca, nükleer güce sahip ülkelerin nükleer silahlarının modernizasyonu kapsamında gelecek 10 yıl içinde yüz milyarlarca dolar para harcayacağı bildirildi.

raporda, hükümetlerin bütçe krizi ve nükleer silahsızlanma baskısına rağmen, yeni ve tehlikeli bir “nükleer silahlar çağına” doğru ilerlendiği uyarısına yer verildi.

rusya, pakistan, hindistan, i̇srail, çin ve fransa gibi diğer nükleer güce sahip ülkelerin sahip olduğu nükleer silahların, caydırıcı olmanın çok ötesinde bulunduğu uyarısı yapıldı.

rapora göre, gelecek 10 yıl içinde abd nükleer silahlara 700 milyar dolar harcamayı planlarken, rusya’nın deniz, hava ve karadaki taşıyıcı nükleer sistemlere 2020’ye kadar 70 milyar dolar harcayacağı öngörülüyor.

kuzey kore’nin sahip olduğu nükleer füzelere uyacak kadar küçük nükleer başlık üretebilme kapasitesine ulaşıp ulaşmadığının bilinmediği belirtilen raporda, i̇ran’ın nükleer çalışmalarına dair bir bilgi sunulmadı
(thorn ?, 01.11.2011 02:23)

Birde bu aralar sürekli 2014 yılına dikkat çekiliyor medyada. Yerli ve yabancı tüm basın 2014 ve Türkiyeyi konuşuyor. Normalde 5 yıl olan görev suresını 7 yıla cıkarıp 2014 de cunkurbasganı secılıcek Turkıyede. Ve başa kim gelicek devsinizzz ?  2014 de bi  sikimle olucak dikkat edelim.

126.             abd'den unesco'ya filistin tepkisi
a.a.31 ekim 2011

abd, filistin'in üyelik başvurusunun kabul edilmesinin ardından bm bilim, eğitim ve kültür teşkilatı unesco'ya verdiği mali desteği kestiğini açıkladı.

abd dışişleri bakanlığı sözcüsü victoria nuland, gazetecilere yaptığı açıklamada washington'un kasım ayında yapmayı planladığı 60 milyon dolarlık mali desteği durdurma kararı aldığını söyledi.

kararın bm organlarına kaynak sağlamakla ilgili kongre kısıtlamaları çerçevesinde alındığını belirten nuland, unesco'nun i̇srail ile bir barış anlaşması imzalanmadan filistin'i bir devlet olarak tanıdığını ileri sürdü
(thorn ?, 01.11.2011 02:13)
127.             95 işçi 184'er lira bulamayınca... 
alaattin onur/ akyazi - dha31 ekim 2011

sakarya’nın akyazı i̇lçesi’nde, 2 yıl önce ekonomik krizin ardından üretimine ara verilen ve iflası istenen, bu hafta icra ile yolu satışa çıkacak olan baysan kumaş boya fabrikası’nın 95 işçisinin alacakları için verdikleri hukuk mücadelesi, 17 bin 500 liralık harç engeline takıldı. i̇şçilerin 10 milyon lirayı bulan alacaklarını tahsil edebilmeleri için her birinin 184.20'şer lira bulması gerekiyor.

akyazı’da bulunan şemsettin yeşilyurt’a ait baysan kumaş boya fabrikası 2 yıl önce ekonomik krizin ardından üretimine ara verdi. fabrikanın büyük alacaklısı olan bir bankanın, iflasını istemesinin ardından fabrika icra yoluyla satışa çıktı. fabrikada çalışan 250 işçiden 95’i, 4 yıllık alacakları ve sosyal hakları olduğunu belirterek satışın durdurulması için akyazı i̇cra hukuk mahkemesi’ne başvurdu. i̇şçiler, harç bedeli olan 17 bin 500 lirayı bulamadıkları için fabrikanın satışının iptali için yapılan başvuru kabul edilmedi
(thorn ?, 01.11.2011 02:15)




126.             1) simdi bugun paylastıgım haberler uzerınde dusunelım arkadaslar.

filistinin devlet olarak tanınmasından rahatsız olmuş arkadaslar destegı kesmısler dırek.

filistin zaten devlettı? israıl topraklarını ısgal etmeden once? hayırdır? aynı amerıka ve avrupa ulkelerı surıyenınde dıs alım satımını petrollerını boykota gıtmısler surıyeyı bugunkı halıne getırmıslerdı 6 -7 ay once..

yaptırımlarını ve ıc ıslerı karıstırmaları goruyormusunuz. parayla sılahla. bozguncuları gorun. ve dıkkat edın boyle durumlarda kesın sahıt olursunuz ısraıl amerıka ortak devletıne. evet ortaktır o devletler.

2)işçiler dava açmaya para bulamamıslar.

e kardesım hersey ellerınde . yargı da ellerınde. dava acsanda kazanamazsın zaten ozaman bosuna herkes bızı mesgul etmesın demek ıstemıs abıler. çok feyzlıler bunlar.

bunun gıbı 20 ye yakın haber gordum 1 ay ıcınde. fakır ınsan hakkını arayamaz demektır bu. 
zengın haklıdır her zaman demektır.

hanı bunlar muslumandı? her secımden once camılerı dolasırlardı? ınanıyomusunuz musluman olduklarına?

3) size en bastan soyledıgım anayasa degısımı paketlerı felan cartı curt gelecek terordur deprem zırvalarıdır ( bakın zırva dıyorum deprem ıcın degıl ardından yasananlar ıcın ) hep bu anayasa ıcındı. yenı anayasa vatanı bolecektır goreceksınız. bır gun goreceksınız .

4) nükleer sılahlarını arttırıyolarmıs ıkı ayrı gıbı gozuken ama bırarada olan ulkecıgımız.

2020 demıs bak . yuvarlamıslar fazla bellı etmeyelım dıye
asıl tarıh orada 2023 dur. 2023 de dunyanın anası sıkılıcek
neyse haberlerı ıyı okuyun. her baslangıc sonu gosterıyo bende. inşallah yanılırım.

şehitlerimizi unutmayalım arkadaslar. 
80 adam
(thorn ?, 01.11.2011 02:35)

Ve sonrasında yine sivri zeka bir arkadaşım hemen atlayıp demişki : yav hacı bize bişey olmaz ordumuz çok güçlü  sikeriz yine ortalığı zarttır zurttur biz hiç bi zaman yok olmayız bak tarihimize güçlüyüz biz. 
ona cevabım şu olmuştu:

@154 bak artık işler değişti. eskisi gibi silah namus ve vatan öğeleri yok kimsede.
üzerinize 100 yıldır oyun oynanıyo. televizyon ve teknolojının gelmesıyle beraber turk halkı uyusturuldu. yasam stılı dusuncelerı degıstırıldı.
bunlar daha da devam edıcek. bak bı cumleden bahsettım adamların oynadıgı oyun su ki dedim : farkındaysan butun basın dahıl olmak uzere ne olursa olsun da artık su teror den kurtulalım mesajı verılıyo caktırmadan dedım.

sana cidden söylüyorum şunu bugun belkı bu dedıgın gecerlı olabılır ama 10 yıl sonra olmuycak yüzde yüz eminim.

değiştirildik çünkü.

ha madem değiştirildik sen nası boyle dusunuyosun aykırısın dıye sorarsanız , genel bi laf vardır ya hani. düşünebilen yorumlayabilen insanlar istemiyolar sistemde. alışveriş yapan deli gibi harcayan onu bunu siken orda burda surten her gordugunr ozenen herşeyi izleyen adamlar istiyolar. 

ben oyle olmadıgım ıcın bu gune kadar , ve her gordugum seye ınanmadıgım ıcın boyle olms olabılır. tabı bu sızın ıcınde gecerlı.
(thorn ?, 01.11.2011 12:39 ~ 02.11.2011 00:09

Bu çok ciddi bir konudur.İnsanlar değiştirilmiştir. Gençler şu an amımı kıme sıktırsem veya bugun hangı kızı sıksem ne gıysek ne yapsak derdındeler artık cunku sızı buna tesvık ettıler.Yıkadılar lan beynınızı haberınız yok. Beynınızın ıcınde bu seytanların fıkırlerı var izledıklerınızle dinlediklerinizle okuduklarınızla  sizi kuklaları yaptılar haberınız yok arkadaslar. Ayağında çakma 4 çizgili adidas var diye adamı hor goruyosunuz lan artık. Olum siz degılmıydınız liseye kadar kundura giyen ? Nolduda bi anda değiştiniz? Bu lafım eski genclık ıcın.Zaten şu yeni ilkokullular liselilerden hıc bahsetmeye gerek yok . Bu son jenerasyon Turkıyenın agzına sıcacak olan jenerasyondur. İnternet karı kız erkek alısverıs  sıkıs sokus eksenınde tamamen donen ve ılerıde bunlardan baska bır sey karsısına cıktıgı zaman ( savas gıbı) direk teslım olucak , kacıcak aglıycak jenerasyondur son liseliler. Onlardan sonrada 2000 dogumlu ilkokullular ve 2005 e kadar olan bır jenerasyon varkı allah muhafaza. Hepsinin aılesı anaokuluna veya ılkokula arabasıyla veya servısle 0 ozgurluk altında bıraktırıyor ve cocuklar anne baba sozunden hıc cıkamayan moron embesıl ne denırse ona ınanan tıpler halıne gelıyor. Yokmu olum hıc  yegenınız felan gozlemleyın. Alayı beyın yıkayan cızgıfılm kanallarından yemek yemeyı unutuyor. Yemek desen ellerınde bı cıps ..
EE dersiniz simdi boyle bı muhabbetı acma nedenın ne amk?
Şu avratsızlar şu iyi okuyun .

151.            totoşlar size ne demiştik terör konusu anayasa ve deniz fenerı davalarını kestı demıstık, teror konusuldu sonra deprem geldı teror unutturuldu .sankı 80 adam 2 hafta once olmedı .

basının ne derece hayatınızı yonlendırdıgını gorun artık.

su baska bır olay ki; terör olayından sonra medya patronlarıyla bır araya gelen liderimiz buyuk medya patronlarına uyarılarda bulunmus. uyarılarda bulunması demek bunu bunu haber yapın bunu bunu yapmayın demek ha . ona gore. nolur yapmayın lutfen demıyo gıdınce. o adam yonetıyo medyayı bıle.
bu onemlı..

2. olarak bılın kı 1999 depremınden bu yana toplanan 40 mılyar lıralık deprem vergısı ortalıkta yok.

nerede?
kım sorucak hesabını? yada kım verıcek hesabını amk?
nıye ılk basta buyuk gozukmeye calıstılar da sonra nolur yardım edın dıye yalvardılar? nıye bu halktan 12 yıl boyunca toplanan deprem vergılerı oraya ulastırılmadı?

40 mılyar! ananıskım 40 mılyardan bahsedılıyo.
hadı bunu da gectım bızım ınsanımız bunları sormaz zaten hortumla hortumlayabıldıgın kadar.

bunu gectım de arkadas yardım dıye toplanan her mesajların 2 lırasının devlete yıne vergı olarak gıtmesı ?

yazık amk yazık. analarını avratlarını yazık.
ayrıca bır sey daha var bugun farkettım yıne, tv de haberlerde terorle ılgılı 1 kelıme yok amk.

noldu bı anda bıttımı? hanı operasyon sonucları noldu bır ara operason vardı ? noldu o alooovv?

lıderımız mesut ozılle ılgılı esprı yapmıs kahkahaya bogmus, hulya avsarla bulent ersoy barısmıs.

e nerede bu ulkenın dolandırılan vergı haberı? nerede aklanan denız fenerı sanıklarının haberı nerede teror operasyonlarının haberlerı? 

anlatın amk bana ya nolur nerede? nerde tunus lıbya haberlerı noldu kuruldu duzen bı ısraıl sorunumuz vardı nerede o guney kıbrıs sorunumuz nerde ? hayırdır hacı cavcav.

sikerim lan boyle ısı
(thorn ?, 03.11.2011 02:13)



amaç işte bu. Bunların hiç birine itiraz edemeyecek, ilgisini bile çekmeyecek bir jenerasyon oluşturup , her istediklerini yaptırabılmek. Başarılı olmamıslar mı? anasını bıle sıkmısler hemde. Bırak basarıyı artık  sikmişler gecmısler.Lan adama diyorum ki amk bi sor niye diye. Banane amk çok uzun okumam diyor ya. Harbi sikiyim sizin gibi gençliği. Sonra sokaklara cıkıpta parasız egıtım ıstıyoruz diyen  o yiğit gencler terorıst , serefsız oluyo sizin gozunuzde. Adamlardaki taşşaa bak olum 5 kilo lan. Adam çıkıyo senin gelecegın ıcın kendı gecelegı ıcın parasız egıtım ıstıyoruz  dıyo, haksızlıklara hayır dıyo . Sen televızyona gecmıssın amk serefsızlerı vurun ıbnelere dıyosun. Uçuk geliyolar size dimi tipleri felan ne oyle amk dıyosunuz dımı sünepeler. Lan amın feryadı adam kendını gecmıs senın ıcınde bagırıyo orda , o adam yatıyo hapıste teror orgutu uyesı sucuyla neymıs sacını kut kestırmıs elınde semsıye varmıs  delıller bunlar . Ama senın sıkınde degıl. Cunku o tıpler sıze uçuk gösterıldı aykırı gosterıldı yıllarca. Beynınızde aman bunlara bulasma mesajı enjekte edıldı.
Zombisiniz artık tebrik ederim.


neyse bu boyle uzar gıder. Göte mukayet 
thorn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım