İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


25 Kasım 2011 Cuma

Bi sorum var ?

Merdaneli Çamaşır makinalarını hatırlıyormusunuz lan? Liseli değilseniz hatırlarsınız. Cidden Özledim.
1) soba    2) merdaneli çamasır makınesi     3)  Eski yapay olmayan yaşamı.

Cidden .. Hani çizgisiz dosya kağıdına yazı yazarsın önce yamuk olur , sonra bır alt satıra gectıgınde yamuklugu farkedıp duz yazmaya calışırsın  ya hani  ama  yamukluktan ötürü arada 1 cm lik boşluk olusur da kağıdı çöpe atmak istersin ya hani.. Hayatımı aynen böyle hissediyorum. Keşke bir önceki satırdaki gibi yamuk yazabilsek. Çünkü artık düz saydıklarımız düz değil , alayı yapay ve orospu cocugu o harflerın. At çöpe gitsin..

İşte bu yüzden 15 yıl önceki yaşamı özluyorum. Çünkü yamuk yumuk yaşamak dümdüz yaşamaktan daha güzeldi.
Hay ebeni sikiyim gözlerim doldu.

Olaya giriyorum
Beni iyi dinle yarram, tvyi kapat telefonu kapat beni iyi dinle bu yazıyı okuma, dinle ..

Ajandamdan bir haberi paylaşmıstım Başlıkta

gecen gunlerde bır haber okudum paylasayım sızlerle ..


haber :
müjde! el cezi
̇re türk güneydoğu anadolu’da faali̇yete geçi̇yor!


(el cezire, i̇ngiltere sandhurst kraliyet askeri akademisi mezunu katar emiri hamed bin halife el sani’nin hibe ettiği parayla kurulmuş, kurulduğu günden bu yana özellikle arap dünyası ile ilgili haberlerin başlıca kaynağı haline gelmiş bir televizyon kanalıdır

katar emiri 128 metrelik teknesiyle daha birkaç gün öncesine kadar bodrum’da tatildeymiş. bodrum’a geçmeden önce i
̇stanbul’da başbakan firdoğan’la görüşmüş.
i
̇ngiltere sandhust kraliyet askeri akademisi deyince bir hatırlatma yapalım.
bahreyn kralı hamed bin i
̇sa el halife,
brunei sultanı sultan hassanal bolkiah,
ürdün kralı ii. abdullah,
suudi arabistan’ın bütün prensleri,
birleşik arap emirlikleri veliahtı muhammed bin zayed el nahyan.( bakın ıngıltre de akademı dıyo ıllumınatıcıler buraya kafa yorabılır)
 

bunların hepsi el cezire’nin kurucusu katar emiri gibi i
̇ngiltere sandhurst kraliyet askeri akademisi mezunudur.


el cezire adını abd’nin irak’ı işgalinden hemen sonra irak’taki el kaide içinden gelen haberlerle duyurdu. el kaide’nin irak’ta yaptığı ve videoya çektiği terör olaylarını, başta usame bin ladin olmak üzere el kaide liderlerinin dünya kamuoyuna vermek istedikleri mesajları ilk el cezire yayınlıyordu, el kaide terör örgütü ile fiziksel teması olan tek televizyon kanalıydı. el cezire bir anda arap dünyasının en çok izlenen kanalı haline gelmişti.
el cezire, abd işgali altındaki irak’ta en kolay habercilik yapan kanaldı, hala da öyledir; hem abd tarafından, hem de el kaide tarafından kollanır.

bahreyn’deki şii isyanı suudi arabistan’dan gelen askeri güçle bastırıldı. şiiler bahreyn’de katliam yapan suudi arabistan askerleri arasında el kaide militanlarının da olduğunu iddia ettiler. bu iddialar i
̇ran basınında yer aldı ama el cezire ve batı medyası bu iddialara hiç değinmedi. 
ne de olsa hepimiz onu deli olarak bildiğimiz için kaddafi, nato destekli isyancılar arasında el kaide militanlarının olduğunu söyleyince hiçbirimiz ona kulak asmadık.
 
ancak dikkatli bakarsanız, el cezire kaynaklı libya ve suriye ordularının işlediği ileri sürülen katliam haberlerinin el kaide katliamlarına çok benzediğini görürsünüz. mesela trablusgarp’a ilk giren isyancıların bir hastanede ölü bulduklarını iddia ettikleri hastalarla ilgili görüntüler el kaide katliamlarını hatırlatan cinstendi.

“türkiye medyasına gelmeden el cezire, el arabiya, bbc arapça ve france 24 diye dört tane kanal var. bunlar dörtlü çete. bunlar habercilik yapmıyorlar. bunlar 24 ayar çok kaliteli bir cia operasyon merkezi gibi çalışıyorlar.”



Bakın ne deniyor orada? ne el kaide bir şey diyor ne amerıka .. Bu ikisininde ortak oldugunu gosterıyor zaten sadece bır el bilmem ne olayından bunu gorun ıstıyorum. e bu adamlar afganıstana nıye gırdı el kaıdeyı bıtırmek ıcın dımı? hee oyle hee amına korum hala bu soruyu soran varsa. usame de oldu zaten dımı ? zaten okyanusa attılar cesedını  dimi. amınıza koduklarım  bu dusuncedeysenız hala korum cıddıyım.
bak  ne dıyor orada
Kaddafi nin bır cumlesı var ne dıyor  isyancıların arasında el kaıde mılıtanları da var dıyor.
Ve o isyancılar bıle nato desteklı bak! tamam mı?
Suriye de bayrak yakmışlar dimi gerzek sende bunu yuttun dımı?
Bak geri sayımdalar surıyeye gırmek ıcın saat sayıyolar saat. Bunların hepsını yedın dımı yedın..
Dikkat edın bu ayrıntılara


Anladınız mı ne anlatmak istediğimi?  Müjde el bilmem ne Türkiye de..!  


Bi sorum var şimdi benim


1)Niye bu bana bir müjde amına koduklarım? 
2) Neden diyarbakır da  kuruluyo niye diyarbakırda faliyete geçiyo güneydoguda?
3) Neden bu adam yatıyla türkiyeye geziye çıkıp başbakanla görüşme  yapıyo ve ne gorusmesı yapıyo ? Ve neden ardından  bu haber patlıyo? 
4) Bu sıkımsonık adamlar orada ne haberı yapacak kı ılerleyen zamanlar da?  amac ne oraya ılerleyen zamanlarda  kurmalarında kı?


Anladınız mı lan? Anladınız anladınız..

devamını koyuyorum oraya yazdıgım yazının şimdi



“suriye’de kıpırdanmalar 15 mart’tan itibaren başladı. oysa taa geçen yılın haziran ayında el cezire televizyonuna, suriye’den muhalif dedikleri birçok kişi getirildi. bu insanlara suriye’de başlayacak olan ayaklanmada nasıl haber iletişimi sağlayacakları bizzat öğretildi. uydu bağlantılı özel sim kartları ve uydu antenli telefonlar verilerek bunları nasıl kullanacakları, nasıl fotoğraf çekip cep telefonlarıyla merkeze iletecekleri uygulamalı olarak gösterildi. bunun yanında bu insanlara nasıl görgü tanığı olunabileceği de öğretildi. örneğin kişi şam’da yaşamasa da şam’dan arıyormuş ve olaylara tanık olmuş gibi konuşma yapacak, rol kesecek. bunların hepsinin eğitimi verildi. tüm bu hazırlıklar ta bu hazirana kadar bekletildi.”

el cezire türk, anadolu’daki ilk ekibini diyarbakır’da kurmuş, ekibin başına ntv’den mahmut bozarslan getirilmiş. diyarbakır’da çok sayıda muhabir eğitilmeye başlanmış bile.

akla gelen soru şu: el cezire türk ilk ekibini neden diyarbakır’da kurmuş?

el cezire ülkemize hayırlı uğurlu olsun. hepinize bol cia montajlı haberler diliyorum!
 

bu haberı kesınlıkle okuyun pıcler
(20.10.2011 03:11)


Ve şimdi geçenler de ntv nin nasıl yeni stüdyoya sahip oldugunu anladınız mı? İstanbulda Milyar dolarlar harcanarak ntv ye studyo yapıldı devasa son teknolojı mukemmel , ve ardından ntv deli gibi yandas haberler yapmaya basladı sürekli başbakan konusmaları canlı yayınlanıyo falan fılan hayırdır dayı?

Aradaki ilişkileri görün görün. 

Şimdi diğer bir entryi yayınlıyorum

alın bu da bır baska haberdır

hizbullah'tan veli
̇lere çağri: çocuklarinizi okullara türbanli gönderi̇n 5 eyul.

baslıgı bıle yeter. hızbullahın pmamerıkan uzantısı oldugunu bılmeyen varmı hala?

amacı anladınız mı pekı? dıs guclerın nası bolduklerını ulkeyı?

bakın bunların hepsı gundelık haberler , hepsını kaydetmısım yazmısım ben  okuyup sıktır  etmemısım arastırmısımdır genelını haa şu adam sunu demıs kım lan bu adam ne yapmış dıye bakmısımdır hep

alın bir entry daha

avrupa da ıkı yuzluluk ornegı: rasmussen'den türkiye'ye "radar" tebriği bu da bır haberdır pıcler hepsını kaydederım ben.

ulan bu rasmussen degılmıydı ortalıgın anasını sıken avrupa muzakerelerınde ..turkıyeyı gotune bıle takmayan.. nolduda bı anda panpa oldu? hayırdır kardess?

ardarda yığıcam

pkk gercegı ve devlet ılıskısı
bakın haberler anlatıyor herseyı.. neden hersey de dıyarbakır cıkıyor ? 

türkiye geçen hafta israil’le uğraşırken, dışişleri bakanlığı’ndan sessiz sedasız bir açıklama yapıldı.

bm’nin i
̇srail’i haklı gösteren mavi marmara raporunun sızmasından hemen sonra, “dışişleri bakanlığı sözcüsünün bir soruya yanıtı” şeklinde, yazılı olarak yapılan açıklama çok önemliydi.
türkiye, nato füze savunma sisteminin en önemli parçası olan radarlara “ev sahipliği yapmayı kabul ettiğini” işte sessiz sedasız yapılan açıklamalar ile resmen dünyaya duyurdu.
türkiye’nin sürece dahil olacağının açıklanmasının ardından ise, tartışmalar radarların “nereye konuşlandırılacağına” odaklandı.
nato kaynaklarından aldığım son dakika bilgisi şunu gösteriyor:
radarların konuşlandırılacağı yer belli oldu. radarlar, diyarbakır-pirinçlik’e konuşlandırılacak..


bakın ısraıl dıyalogları gundemı mesgul ederken ne oluyo? nası sız uyurken altınızdan ferre fılm cekıyolar gorun arkadaslar. ee noldu ısraıl mevzuu mavı marmara felan? sondu bıttı ..

hani bu füze kalkani avrupadaki nato müttefiklerini korumaya yönelik olacakti. peki neden avrupa ülkeleri, basta almanya, kendilerini koruyacak olan bu füze kalkanina karsi cikti.bu kalkan avrupali müttefikleri degil israili korumak icindir. türkiye ile israil savasa girse, türk füzelerine karsi olacak


aha firdoganın sozune bakın

"terörün bitirilmesi konusunda çok çok iyimser değilim"
erdoğan, "tabii terörle mücadele bitirilir mi denildiğinde, minimize edilir, ama ben bitirilmesi noktasında çok çok iyimser değilim. fakat bu mücadeleyi birlikte vereceğiz, gerek teknolojik noktada gerekse planlama, projelendirme noktasında müşterek atmamız gereken adımlar var ki bu noktada terör örgütlerine karşı müşterek adımımız devam ediyor. bundan sonra da devam edecek. nitekim bugün burada bunları da geniş manada görüşeceğimize inanıyorum" diye konuştu
(20.10.2011 03:22)

bılıyomusun kardesım ıran pjakı bıtırdı sonunda..
zaten bu amerıka orospu cocugu ve dıger orospu cocukları sagolsun hep aynı method.. bı adamın anasını sık adam yokken sonra adam gelınce ananı sıkmısler lan uzuldum de..sonra o anayı bı daha sık sonra adama bı daha uzuldum de sonra o anayı oldur ardından cenaze namazını kıl.. yaptıkları sey bu degılmı amk? bence fark yok
(20.10.2011 03:30)


pkk gercegı ve devlet ılıskısı
sike olayı 3 ay mesgul ettı mesela 4 ay hatta ..sımdı bı de sıkenın sonucu gelıcek tabı mahkeme kararı felan bı 3 ayda o sıkıcek gundemı..o sırada ortalık folloslasıcak ıyıce beyın amcıklaması gecırcek mıllet ..

sıke olayı dedın de neden ozellıkle azız yıldırımın sıkertıldıgını bılen varmı aranızda? helıkopter ıhalesı olaylarını?

(20.10.2011 03:51

devamı öteki yazıya. bizim orda bi laf vardır. Tek gezme , sikerler.. sorabilmeniz dileğiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım