İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


6 Ocak 2012 Cuma

Kadınlarımız

Harbi sikicem bu hayatın ızdırabını. Bu sistem bizi köle etti . Avratsız kalayım ki böyle. Ya ben  sabah kalkmak istemiyorum arkadaş. Evimden yatağımdan sabahın köründe kalkıp ayrılmak çok koyuyor be. Niye  istediğimiz zaman uyanıp istediğimiz gibi yaşamıyoruz.Neden başkalarının isteklerine göre yaşamak zorundayız? Ha diyceksin ki istersen yapma amk .. Olmuyo işte, bu kölelik sistemi seni canevinden yakalamış kurtulamıyosun. Kurtulmak istiyosan eğer senin gibi düşündürebildiğin bir aileye ihtiyacın var. 
Bu yüzden kurtuluş KADINLARIMIZDA. Kadınlarımız okusun burayı her ne kadar küfürlü yazsamda. Ama bilsinler ki benim içim temiz. İçi lağım çukuru  olupta kibarlıktan ölücek adamlarda biliriz. Soylarına kibrit çöpü orospu çocuklarının.Kadınlarımız bilinçlenmeli.Bir çocuk ağlarken anne diye ağlar anne her zaman onun için bir numaradır. Çocuk her zaman annesini örnek alır. Anne ne ise çocuk odur anlayacagınız. Bu cidden böyledir ve bu  yüzdendir ki  kadınlarınızı    elinden çanta dusmeyen ojelı bojelı  tikicanlar yaptılar. Cocuklar da onlara benzesin  mal mal beyinler olarak etrafta dolansın bunların istediklerini modayı alsın etsin yesin.
Bitmiştir. Kadınlar okuyun bunları , beni anlayın ve bilinçlenin çevrenizi farklı gözle görün. Gözünüzü seveyim.

Eski entryleri girerek devam ediyorum şimdi, bitirmem lazım bunları artık..
151.            alın, sozde musluman devlet ve ele gecırılmıs yargı budur ıste

13 yaşında 26 kişinin tecavüzüne uğradı. açılan dava 8 yıl sürdü. mahkeme ‘sanıklarla kendi rızasıyla birlikte oldu’ dedi, yargıtay da bu kararı onadı. ancak hiç bilinmeyen bir gerçek bugün ortaya çıktı. zanlılarla kendi rızasıyla birlikte olduğu söylenen n.ç, devlet korumasına alındıktan sonra defalarca ameliyat olmuştu. çünkü oturmakta dahi güçlük çekiyordu.

şişli belediyesi başkan yardımcısı ve sosyal hizmetler uzmanı kahraman eroğlu'na telefonla ulaştığımda van'daki deprem bölgesinden henüz döndüğünü öğrendim. yardım çalışmalarına katıldıktan sonra döndüğü i
̇stanbul'da yargıtay'ın çok tartışılan kararını öğrenmişti. ne düşündüğünü sorduğumda, çoğu babası ve dedesi yaşındaki 26 kişinin tecavüzüne uğrayan n.ç’nin “kendi rızasıyla ilişkiye girdiği” yönündeki mahkeme kararının yargıtay tarafından da onanmasına büyük tepki gösterdi ve korkunç gerçeği açıkladı. eroğlu, olayın yaşandığı tarihte çocuğu korumaya aldıklarını ve uğradığı tecavüzler nedeniyle n.ç’nin dörtten fazla ameliyat olduğunu ilk kez söyledi.

tüm türkiye’nin kanını donduran tecavüz olayının ardından açılan davada mahkeme n.ç’nin erkeklerle kendi rızasıyla birlikte olduğuna karar vermiş, yargıtay da bu kararı onamıştı. mahkemelerin bu kararları kamuoyunda büyük tepki yaratırken olayın yaşanmasının ardından n.ç’yi koruma altına alan dönemin i
̇stanbul i̇l sosyal hizmetler müdürü kahraman eroğlu hurriyet.com.tr’ye konuştu.

kahraman eroğlu şun
ları söyledi: “ben o dönemde istanbul il sosyal hizmetler müdürüyken uğramış olduğu vahşet neticesinde o dönemki bakan hasan gemici ve sonrasında güldal akşit tarafından çocuğa sahip çıkmamız istendi. i̇stanbul’da kaldığı sürece çocuğu sahip çıktık.”

konu
şurken adeta sesi titreyen eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “uğradığı tecavüzler neticesinde bize ilk geldiği zaman oturmakta güçlük çekiyordu. dörtten fazla ameliyat oldu. geceleri uyuyamıyordu. büyük bir travma yaşıyordu. tabi bu yaşadığı travmayı kolay kolay atlatamaz. hem psikolojik hem de fiziksel olarak yardım aldı, tedavi gördü.

tekrar okula kayıt yaptırdık. adını değiştirerek okula gidip geldi. i
̇yi bir eğitim aldı. ortaokulu başarıyla bitirdi. çok güzel şiir yazıyordu. öyküler yazıyordu. eminim ileride bunları kitaplaştıracak.

daha sonra yaşı dolunca yurttan ayrıldı. işe girdi, kendisine ev tuttu, iyi bir hayata başladı.

kendisiyle görüşmeye devam ediyoruz. arada bir beni arar. bana ‘baba’ diye hitap eder. en son iki ay önce bana uğramıştı.

yargıtay’ın kararına. çok üzüldüm 13 yaşındaki bir çocuğa ‘kendi rızası ile birlikte oldun’ demek anlaşılacak bir karar değil.

daha korunması gereken bir yaşta böyle insanlık dışı bir olaya maruz kalmasını, kendi rızası ile nitelemek ska



151.            önce bu haberı okuyun yorumumu sonra yapıcam

istanbul'da düzenlenen konferansta afganistan için barış reçetesi hazırlandı.

çırağan sarayı, iki gün boyunca birbirinden önemli görüşmelere ev sahipliği yaptı.

bugüne kadar çok sayıda zirve takip ettim. genellikle bu zirvelerden somut, elle tutulur sonuç elde edilmesi çok zor olur.

ancak bu kez bu kritik görüşmeler öncesi genel beklenti, eylemden çok, bilindik bildirilere dayalı sonuçlar çıkacağı yönündeydi.

ne var ki, belki bir süredir ilk kez üst üste yapılan iki günlük bu kritik görüşmelerden somut kararlar çıktı.

dün afganistan ve pakistan, afganistan'ın en önemli isimlerinden burhaneddin rabbani'nin öldürülmesiyle ilgili ortak bir soruşturma mekanizması üzerinde uzlaştı.

i
̇stanbul süreci̇ başladi

bug
ün de afganistan'ın "kurtuluşu" ve barış için bir yol haritasının hazırlanmasının önünü açan bir süreç başlatıldı.

adı, "güvenli ve i
̇stikrarlı bir afganistan i̇çin bölgesel güvenlik ve i̇şbirliğine dair i̇stanbul süreci."

süreci somutlaştıran da diploma
tların yoğun temasları sonucunda tüm ülkelerin kabul ettiği 12 sayfalık bir belge.

bu dokümanda net bir yol haritası ya da belirli bir takvim yer almıyor. ancak yapılacaklar net bir şekilde anlatılıyor.

dışişleri bakanı ahmet davutoğlu'nun dediği gibi, afganistan'ın geleceğinin tartışıldığı bu konferansa katılan 22 ülke, "afganistan için bir taahhütte bulunmuş" oldu.

terör ve uyuşturucu vurgusu

belgenin en dikkat çekici noktalarından birisi terörizme ve uyuşturucu ticaretine karşı ortak önlem alınması. en dikkat çekici ifadelerden birisi de bu konuda yer alıyor:

"terör yuvalarının ve güvenli sığınaklarının dağıtılması, terörizme verilen tüm mali ve taktik desteğin kesilmesi."

afganistan ve abd başta olmak üzere batı tarafından aşırı i
̇slamcı örgütleri desteklemekle suçlanan pakistan'ın bu ve benzeri ifadeleri kabul etmiş olması önemli bir kazanım olarak gösteriliyor
(thorn ?, 03.11.2011 02:24)
152.            bakın @170 deki habere dikkat edin. dış ülkelerin başka ulkenın ıc ıslerıne karısacak kararlar alması sızce nedır amk?

aynısını bızım ıcınde yapıyolar oncekı yazılarımda belırtmıstım. ulan orospu cocugu sen kımsın? sen kımsınde baska bır devletın ıc ıslerıne karısırsın?
karısıyolar .. yonetıyolar. orospu cocukları ıste yonetıyolar amk napıcan. halk uyursa yonetırler arkadas. boceklerı herkes yonetır erkeksen git norveçe yap bunu. ananı sıkerler ananı. amk cocugu.

bak arkadaş, bir de demezler mı afganıstanda terore malı kaynak saglayan bılmem ne yı kesıcez sunu yapıcaz terorden arındırıcaz.

lan gavat oglu gavat , sen degılmısın kendı kulelerını ındırıp sozde teror orgutu yaratıp ortadoguya saldıran.
sen degılmısın hep teroru yonetıp hep onla savas yapıyomus gıbı gosteren. 
sen degılmısın bunlara kaynak saglayan.
sonra nası baska yer kaynak saglıyo dıyosun
ananı sıkıyım
sen kımı kandırıyosun? böceklerı kandırıyo . kanmayın arkadaslar kanmayın.
(thorn ?, 03.11.2011 02:28)
153.            @169 dakı haber için bir şey diyecegım.
dıkkat edın bu tur tecavuz olayları sonrası aklanmalar cok arttı son 2 sene ıcerısınde dıkkat edın.
heryerde bu olay basladı bunun altında bı bok var ama anlayamadım. anlamakta ıstemıyorum . ama bı boklar oldugunu bılın bunlar rastlantı olamaz amk.

kız oturamıyormus lan gotunun uzerıne nasıl hunharca sıktılerse.
orospu evlaları 
sonra gıdıyoruz belgesel ızlıyoruz afrıkada aslanlar soyle dıye.
bunları çekıp yayınlasınlar avrupa ızler avrupa yemın edıyorum.
orospu cocukları hayvandan farksız beyınsız orospu cocukları.

ayrıca şoyle bı olay olmus gecenlerde hanı bu karı koca kavgaları ve bıcaklamalar da meshur ya bu ara. hanı kımse ayırmıyomu etrafta erkek kalmamıs amk felan dıyordunuz ya hepınız.

alın sıze bu haber

2 tane unıverste gorevlısı asıstan ayırmıs dıye hem adam bu asıstanları da dovmus hemde asıstanlar hapse atılmıs tahrık ettıler adamı dıye.

bundakı oyunu goruyomusunuz pekı?

hanı bır ornek vardı oncelerı yaygındı . amerıkada yolda adamı sıkseler kımse kardesım napıyosun dmez dıye yardım etmez olene dıye .. hatırlayın pıcler.

aynı durum kopuk ınsan bagları bızde de yaratılmaya calısılmıyosa ben orospu cocugu olayım.

ınsanları bırbırınden ayırmak amacı var ortada
aynı deprem olayında oldugu gıbı.
ınsanları ayırırsan ulkeyı ayrırsın cok rahat ayırırsın. orospu cocugu yaparsın ınsanları yardım duygusunu koreltırsen.

bence bu tıyatro yu ızlemeyın. ızlersenız de amk sızın
(thorn ?, 03.11.2011 02:33)
Bu yüzden buraya da kız arkadaslarınızı çağırın , okutturun tavsiye edin arkadaslar. Ailenize bile tavsiye edin küfür var ama bunlar kğfğr degıl amk. Napyım huyum kurusun sövmeden duramıyorum ..

thorn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım