İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


29 Ocak 2012 Pazar

Hadi Başlayalım Artık

Öncelikle yazıcam dediğim halde yazamadıgım ıcın ozur.
Ardından En son yazımdaki söz mevlananın bi sözune benzıyomıs dıye gelen mesajları atanların amını yolunu sikiyim.Lan siz ne mal adamsınız amk? Olum hiç mi  beynininz yok lan? İnsanlar niye düşündüklerinin aynısını düşüneni buldugu zaman evlenıyo ruh ıkızım dıye olum? Demek ki insanlar aynı seylerı dusunebılıyo demekkı mevlana da benim gibi düşünceleri olan bi adammış. Şimdi buna bile Mevlana da mı  pkk gerçeğini biliyomuş diyen orospu cocukları olur :)  Olursa gülerim şimdi güldüğüm gibi..


Nasılsınız , iyimisiniz? sagolun bende iyiyim.kem küm..
Artık inci yazılarım bitti gozume carpan herseyı yazıcam buraya. Sizde gozunuze carpan perde arkalarını yorum olarak yazın olum cekınmeyın.En başlarda dediğim gibi imlanın anasını siktik resmen.Bunu da mesaj atanlar oldu.Ben sayısalcı adamım olum bunlara takılmayın hem siz düşünceleri ayıklayın taşaksızlar.


Bakın size Fatih Çebbirge adlı arkadaşa dikkat edin demiştim.Bakın yazısında ne diyor yavşak:


Turkiye tarihinin ilk sivil anayasasını yapacak,
Meclis henüz seçilmiş
Herkes o sivil anayasayı istiyor
Ama öylesine bir gerilim var ki;
Bedepe lideri temirtaşın Diyarbakır meydanındaki konuşmasını dinlerken soruyorum:
Bu kadar keskinleşmede, böyle bir gerilim ve restleşmede bu meclis nasıl bir anayasa yapabilir?
Komisyonlar nasıl toplanabilir?
bedepe olmadan cehepe olmadan bir sivil anayasa olur mu?
Türkiyenin bir an önce yüksek gerilimden çıkması gerekiyor.
Yoksa yine silahlara ve cephelere teslim olup
Tarihi bir fırsatı daha heba edeceğiz.


Vay amına koyyum hocaefendi. Adam ne diyo bak en baştan oku . Tarihi bir fırsatı tepicekmişiz. Ülkenin son satışı , aman bu tarihi fırsatı tepmeyelim. Terör saldırısı da bu tarihi fırsatı gölgelemek için yapılmıştı ya hani. Ulan terör lideri ozaman niye yeni anayasada özerklik alacagız bu kesin ama artık kürtleri özerklik de kesmiyor bağımsız devlet istiyoruz dedi ulan?


Ananızı sikerim sizin. Siz kimi kandırıyorsunuz orospu çocukları! Herkes bu yeni anayasayı istiyomuş. Ben istemiyorum lan! Al şimdi nasıl herkes istiyor oldu orospu cocugu?
Sen nasıl benım adıma konusursun lan?
Türkiye burası burası Türkiye reyiz senin adına da boyle konusurlar ıste. 
Bak orospu cocuguna herkes istiyomus vatanı bolecek anayasayı. beyninize boyle boyle istettiriyolar işte. 


Bak bu adamın bir başka yazısı :  Kimler için çalıştıgını daha ıyı anlarsınız orospu cocugunun.Icınızde anası dayısı felan bu adam cıkan olursa şimdiden özur dılemıyorum.
AVRUPANIN  ZAYIFLAYAN UFKU
AB suriye için yapacağı toplantıya Türkiyeyi davet etmiyor
Nedeni kıbrıs rum kesiminin vetosu
yalnızca bu vetonun kendısı bıle AB nin küresel vizyon acısından, liderlik misyonu acısından ne kadar sıkıntılı bır hale geldıgını gosterıyor.
Düşünün ki:AB nin motor gücü almanya  Suriye meselesinin çözumu Türkiyesiz olmaz  diyor,
ABD başganı obbama Suriye için alınacak her kararda skerdojanı arıyor
Ama AB yonetımı kuresel bır sorun ıcın , lokal bır soruna sıkısıp kalıyor.
yazının gerısı zırva zırva 3 -5 cumle . Turkıye soyle buyuk boyle buyuk.


Şimdi bakın : Ab suriye için yapacagı toplantıya çagırmamıs  bizi. ee? niye kıbrıs oyle demış.
Lan dalyarrak bizim mersin kadar kıbrısın  Türkiyeyi çagırtmıycak kadar buyuk bır guc oldugunu yuttuk, tamam yuttuk, E bu ne  vahim bir şeydir lan?
Sen Koskocayız biz dedıgın Turkıyesın Bak yarrak obama senı arıyomus surıye ıcın , Almanya senı dıyomus felan fılan  ee bu saydıgın dunyanın en buyuk guclerı , diğer tarafta kıbrııs rum kesımı ornegını verıyosun. 


Sen ne saçmalıyosun?
Ayrıca EGER KIBRIS RUM KESIMI GIBI KASABA BIR ULKE SENI CAGIRTTIRMIYCAK KADAR GUCLUYSE , AFEDERSIN DE ARKADAS SEN SIKTIR GIT KUMDA OYNA DEMEKTIR BU. 
SENIN GUCLU HIC BIR YANIN YOK SEN AVRUPANIN SIKINDE BILE DEGILSIN , DIS ILISKILERIN 0 VE AYRICA O SAYDIGIN 2 ULKE TARAFINDAN RESMEN KULLANILIYOSUN  DEMEKTIR.
 şunu da bilin ki bu adamın bu kısa yazıyı yazma amacı ne sızce avrupa bırlıgıne ayar vermek mı?


Lan avrupa bırlıgınden kım okur da bu dalyarraagın yazısını  ayar alır lan?
BU suluk kım olum ?
Amacın ne oldugunu verdigi isimden anlayın. Mesaj sıze yonelık. Bunu kim  sikler olum yoksa mal olmayın ya..
Aha size başka bir kürriyet haberi. kondaliza rays adlı arap bacı ile röportaj yapmışlar . bak önce diyorki haberde  röportajı off the record istedi diyor yani kayıt altına alamıycaksın ya da yazamıycaksın demiş ama sonra kadın bakın neleri hatırlamıs dırek roportajda ;


TÜRK MODELİ” TARİFİ
Rice, yanıtına Başbakan zayyit skrdojan ve Cumhurbaşkanı cabbudullah Kül’ü 'gerçek demokratlar' olarak nitelendirip, Ortadoğu’nun ve Arapların Türklerin başardıklarından öğrenecek çok şeyi olduğunu söyleyerek başladı.

Yani, son dönemin moda ifadesiyle 'Arap dünyasına Türk modelini' tarif ederek... Üstelik daha Arap Baharı ortada bile yokken.

Üzerinden iki yıl geçtikten sonra kitabı incelerken bu görüşme de aklımdan geçmeye başladı.

Rice, bekleneceği gibi kitabının birçok yerinde Türkiye’den de bahsediyor. Terör örgütü PKK ile mücadeleyi, görev yaptığı sekiz yılda ikili ilişkilerin en ciddi sorrunu olarak tanımlıyor.

Bir de 1915 olaylarının 'soykırım' olarak tanınması çabalarını. 


Vay anasını yuaaaa.. vay anasını..Röportaj bunun üzerinemiydi ? Yoksa bunların her cümlesini söyledi ve sende aklında mı tuttun. 
Hacut sen kimi sikiyon lan?
Hadi bana gerçek metni ver hadi kandırma beni. off the record istemişmiş. Lan sen kimi sikiyon lan 
Sen desene kardesim bana Ben bu skerdojanı ve cabbudulllah külü övmek için yaptıkları ıcraatlerı ovmek ıcın  haber yapıcam bunu nası yaparım dıye. Ahanda boyle yaparsın. 
Sıktırın gıdın lan.
Oraya bı de fotograf koymus hııııh tamam. Oldu bu iş.
Altına da bınlerce adam yorum yapar sonra beynını sıktıklerım , Bencede iyi yoldayız ihihihi 
sennın de amına koyyum ey yorumcu ananda bulluk gezdırıyım orospu cocugu. Yok ananız yok sizin!

Alın devam bu çeşit haberlere: 

Avrupa'nın cazibesi sona eriyor

New York Time''s
5 Aralık 2011
Avrupa'nın cazibesi sona eriyor

New York Times, yıllarca AB'nin kapısında bekleyen Türkiye'nin bu amacından vazgeçmeyi düşündüğünü öne süren bir makale yayımladı. Makalede, Ankara'nın artık Batı'dan vazgeçerek Ortadoğu'daki fırsatları değerlendirmek istediği savunuldu.














Ekonomik bunalım Avrupa Birliği’ne (AB) yayılırken, kendini yeni yeni öne çıkarmaya başlayan Türkiye batı yerine daha fazla doğuya yöneliyor ve şu can sıkıcı soruyu soruyor: Türkiye, Avrupa onu reddetmeden önce Avrupa’yı reddetmeli mi?

Türkiye’nin karizmatik Başbaganı Recep Taykit skrdojan 2002’de iktidara geldiğinde, AB üyeliğini amaçları arasında en başa koydu. Türkiye’yi Batı’ya yönlendirmeye kararlı olan Ak Parti, azınlık haklarının geliştirilmesi ve ifade özgürlüğü üzerindeki kısıtlamaları hafifletilmesiyle Batılı normlara yaklaşmayı hedefledi. 

Ancak Türkiye’nin girişimleri AB üyesi ülkelerin bazıları tarafından şüpheyle karşılandı, hatta küçümsendi. Müzakereler, üyeliğe açılan belirgin bir yol açamadan uzadıkça uzadı. Analistler şimdi, üyelik konusundan soğuyan tarafın Türkiye olduğunu söylüyor.

AB İLİŞKİLERİ ÇÜRÜDÜ
Avrupa giderek yayılan kredi kriziyle sarsılmışken, Arap Baharı’nın Türkiye’ye bir bölgesel güç olmak için fırsatlar sunması, bölgedeki ülkelerin birkaç yıl önce akla bile gelmeyecek bir adımı değerlendirmelerine neden oldu: AB’den topluca uzaklaşmak.

Türkiye’nin geçtiğimiz hafta Suriye’ye karşı ağır yaptırım kararı ve olası askeri müdahale için hazırlıklara başlaması, Ortadoğu’da sergilediği sert politikaya delil oluşturdu.

Türkiye, Mavi Marmara baskınından bu yana İsrail’in Filistinlilere uyguladığı muamelenin neden olduğu bölgesel öfkenin de güçlü bir sesi haline geldi. Öte yandan, Türk yetkililer AB ilişkilerinin tamir edilemez bir noktaya geldiğini, Kıbrıs Rum Kesimi’nin gelecek yıl birliğin başkanlığını üstlenmesiyle ilişkilerin daha da kötüleştiğini belirtti.

HASTA ADAMDAN DEV EKONOMİYE
Osmanlı İmparatorluğu bundan 100 yıl önce dağılırken, Türkiye, “Avrupa’nın hasta adamı” adını almıştı. Bugün Avrupa öksürürken, Türkiye’nin yıllık büyüme tahmini yüzde 7.5.

Kıbrıs’ın Temmuz 2012’de AB’nin dönem başkanlığına gelmesiyle, Türkiye’nin birçok alanda hiçbir ilerleme kaydedemeyeceği neredeyse kesin. Türk hükümetinin Kıbrıs’ın başkanlığını boykot edeceğini açıklaması, tüm müzakerelerin askıya alınması anlamına geliyor. Türk yetkililer, müzakerelerin 2014’te hala çıkmazda olması halinde, tamamen iptal edilebileceğini belirtiyor.

Türk kamuoyu AB üyeliğine sırtını çevirmiş durumda. German Marshall Fund tarafından 2004’te yapılan kamuoyu yoklaması, üyeliği destekleyenleri yüzde 73 olarak gösterirken, 2010’da bu rakam yüzde 38’e gerilemiş durumda.

AB'YE SIRTINI DÖNDÜ, ABD'YE KUCAK AÇTI
Türkiye ile soğuk ilişkiler Avrupa’nın Arap dünyasında nüfuz kaybetmesine neden olurken, NATO üyesi Türkiye, bölgede Batı için önemli bir muhatap haline geliyor.

Onlarca yıldan bu yana ilk kez, analistler Avrupa’nın Türkiye’ye, Türkiye’nin Avrupa’ya ihtiyaç duyduğundan daha fazla gereksinimi olduğunu belirtiyor. Mısır’ın başkenti Kahire ve Suriye’nin Humus kentinin sokaklarındaki protestocular için, skrdoğan 78 milyonluk Müslüman Türkiye’yi yöneten dindar bir lider. Aynı zamanda, Avrupa’nın kendi Müslüman halkına olan düşmanlığı, Ortadoğu’daki nüfuzunun altını oyuyor.

Üst düzey Türk yetkililer, skrrdoğan’ın Suriye yaptırımlarında sinyalini verdiği gibi Avrupa’ya sırtını dönerek, Washington’a kucak açtığını belirtti. skrrdoğan, yaptırımları Washington’la koordine ederken, Avrupa destekleyici bir rol oynadı.

Dahası, Avrupa’nın azalan nüfuzu, Türkiye’nin Arap dünyasında model olma iddiasını da çürütebilir. İnsan hakları savunucuları, AB üyeliği ihtimali olmaksızın Türk hükümetinin otoriter çizgisinin kontrolsüz bir şekilde büyüdüğü uyarısını yapıyor.

* New York Time''''s'da, "For Turkey, Lure of Tie to Europe Is Fadink" başlığıyla yayımlanan makaleden derlenmiştir..



Bak 1 ) haber amerikadan
2) haber değil derleme yani ne demek 1000 sayfalık yazıdan belkide cumlelerı secıp secıp aldık, orda türkler buna karsılık anasının amı gıbı borc yaptı ulkeyı sattılar sıktıler cumlelerını kesıp bu cumlelerı koyduk demek..
3) heryerde guclu turkıye ımajı
4) heryerde karızmatık lıder  ve cevresını etkıleyen lıder ımajı
5) ve partı reklamı
6) Turkıyenın avrupa bırlıgıne gıremeyecegı gercegını yavas yavas deliği azar azar açaraktan soktutturma ve zaten Türkiye soğuyo ahahahaa avrupa ezik olum imajı , doguyla işimiz var bizim bundan sonra avrupa zayıf imajı..

Lan cem kılmazı getir bu kadar gülünmez, Yada kıldız kenteri getir bu kadar iyi tıyatro oynanmaz!

ee al sana en guzel reklam .
ve bedava
VE bılınclatınıza etkılıycak bıcımde . isimler ve gucler tekrar edılerek..

Varmı lan boyle sikiş?
Var 
Devamı var durun siz , Bi cıksın anayasa ozaman fiilen sikicekler , durun durun..


AYRICA DIKKAT EDIN BIR ILK YAZIDA AB TOPLANTISINA CAGIRILMADIGI ICIN SITEM EDEN TURKIYE MODELI , ARDINDAN AB YE ZATEN YUZUNU DONUCEK KADAR GUCLU BIR TURKIYE MODELI ..HAYIRDIR?  2 YUZUNUZ MU VAR YOKSA BANAMI OYLE GELDI YA DA DONEK FELANMISINIIZ? OLUM BİR ŞEY OLUN ARTIK BİR YOLU SEÇİN. DOUBLE PENETRASYON YAPMAYIN OLUM. AYIPTIR YA. NESİNİZ OLUM SİZ AB CIMI  YOKSA  ABDEN SOGUYANMI ? NESINIZ OLUM?

Alın sivil anayasa da anayasa yine aynı şahıs.. Alın amk ! 
Şimdiden uyarayım beyniniz sulanabilir;



Noldu hacut? Verdiler mi mesajı?
Neymiş ilk üç madde değiştirilmesin ama birazcık değiştirilebilirmiş felan filan.
Ulan Orospu cocugu anayasadan bahsedıyorsun , Ama bunu gıdıp Hukuk adına bı sıkım bılmeyen cahıl halka soruyorsun , bu da yetmezmış gibi ogutler alıyosun istek şarkı mı istiyosun lan sen orospu cocugu!

Tamam yaz oraya bende diyorum ki Senin gibi orospu cocuklarının Surgun edılecegı bır madde konulsun oraya . Senın ananı sıkıyım fatik çetirge..
Yazık sana.. Lan orospu cocugu bıdahakı yazında suraya kaç para aldıgını yaz bu işler için . Nasıl o mevkııye geldıgını yaz hadı gotun yıyosa. Ananı sıkıyım senın!

not: o karaladıgım yerde de kürriyet.kom.teeere yazıyo

hadi kom 
thorn

bu arada incide thornreyiz olduk. 
thornu yine sildiler . sikerim lan!
orospu cocukları
nasıl yenı uyelık aldım. Şöyle bu orospu cocukları gizli gizli gecenın bi vakti uyelıgı actılar. 5 dakıkalıgına. Herhalde bırını soktular sozlukten  içeri yada bırılerını. Bilmiyorum bı boklar donuyo. O arada sansa ıkladım rast geldı. 5 dakıka sonra bır daha tıkladım bu hesapta sılınırse fake alayım dıye alamadım kapatmıslardı.
amınıza koyym totoslar. ne haltlar cevırıyosunuz lan?

hörmetle, öperim



2 yorum:

  1. bende istemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil

yorumları alalım