İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


6 Haziran 2012 Çarşamba

Raflar tozlanmış , Hafif nemli bez getirdim..

Evet , ben yazmayı özledim bu istek uzun bir zamandır içimde. Ama kafam hiç rahat değildi. Önce kafamdaki düşünceleri dindirmem gerekti ki dindirir gibi olduğum anda bloğun başına geçtim.
Blog arka planı gözümüzü bozdu panpa diyenler sizin için fil koydum. daha koyu  üzerine beyaz biraz daha gözbozmalarına düşman , göz dostu. Ayrıca bazı entryler gri ton üzerine  beyazdı onları direk siyah beyaz yaptım ilk yazılarda. Gözleriniz bozulmasın  benim rahat 2 numara oldu .. bira tuzlu fıstık  yapıyorum  paylaşayım dedim şakirtlere inat ..şakirtler siktirin gidin demiyorum size , ama eğer ki okuyup okuyup hala sikinizin dikine gidecek düşüncelere sahipseniz , dogmatik düşüncelerinizi ezemeyecek kadar karaktersizseniz  n'olur siktirin gidin şurdan. Olum artık şu karaktersizlikleri , gizliden izleyip ses çıkaramadan anca beddua etmeyi bırakın. Biraz kendinizle yüzleşin.Bakın buraya inanmayanlar da geliyo ama hiçbiri çıkıpta lan sen burda ne diyosun demiyo. Evet inanca sahibim ben bu kimseyi ilgilendirmez, ama siz yokmusunuz siz şakirtler, insanları yaz günü buzdolabına sokuyosunuz. Lütfen soğutmayın insanları kendınizden. Değişebilirsiniz , inanıyorum.. Hepinize permatiği ben dağıtcam. Kesiceksiniz o karınca bıyıkları  ahahahaha  ..


Neyse ..


Yeni anayasa dedik dedik noldu ? 
Yazım süreci devam ediyo.. Onayladık Biz onu zaten içinde ne yazarsa yazsın o anayasada ne yazarsa o olacak..E halk neye evet dedıgını bılıyor mu ? hayır..


Mesela için de yazacaklardan biri de  şu olsa : Ananızla bacınızdan birini Keraneye teslim etmek zorundasınız.. 
Ne yaparsınız ey evet diyenler ?   E sen buna evet dedin referandumda. ne yapacaksın vermem mi diyeceksın  ?  Farkındamısın benim anamla bacımında gelecegını rıske attın o dar geri beyninle.. Sen orrozpu cocugusun ey ''evet''  diyen , sen orrozpu cocugusun.. Sen içinde ne oldugu bellı olmayan kararlar silsilesine evet diyerek o küçük beynin ne düşündüyse artık , evet diyerek benim gelecegımle oynadın. Ama ben sana katlanmak zorundayım. Çunku sen benım vatandasımsın. Sen bendensin.. Ama aynı durumda sen katiyyen bana katlanmazsın biliyorum. Çünkü senin beyin yapın şu an yediğim tuzlu fıstık tanesı kadar. 
Senin ben amına koyyum. 
edit : rahatladım 
Noldu lan yargılandı mı darbeciler :)  ahahahaha gülüyorum sana.. Ulan bu kadar yalanı goruyorsun yine de adamı tvde gorunce ceket ılıklıyorsun..
Senin kaytan bıgıyını sıkeyım. Senın o at gozluklerını sıkeyım..rayban at gozlugu cıkarmıs sızın ıcın ultravıole felan yazın cok ıyı koruyomus .. ohh 350 lira lan fazla bi şey değil alırsınız zaten alayınız hukumet donemınde onun bunun gotunden paraları  yardırdınız..


neyyyseeee , diyip  biramızı yudumlayalım. tanesi 4 lira olmuş.. Zıkkım olsun dimi içenlere.. ahahahaha amını yolunu siktiklerim..


Şimdi basın olaylarıyla devam edelim..



ABD'den Uludere itirafı

Wall Street Journal gazetesi, Uludere'de meydana gelen ve 34 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan hava operasyonunun, ABD'nin verdiği istihbarat üzerine gerçekleştirildiğini bildirdi.


Reyiz bunu zaten muhalefet partileri o gün biliyordu haykırdı adamlar.. Açıkla istihbaratı kimden aldın diye.. Açıklandımı ? hayır.. Bu pis gerçeğin unutulması için beklediler.. E amerika tak diye açıkladı .Noldu ? 

Bakın burası çok önemli.. Gündem değiştirmenin az çok ne demek oldugunu anlamıssınızdır.. Okuduysanız beni anladınız.. Eşşeğin siki oldu ne olucak..Adam tak diye çıktı ''Her kürtaj bir uluderedir'' dedi..

Olay koptu tamam . Hey jonny ee noldu uludere amerıkan ıstıhabaratına gore yapılmıs sen kendı vatandaslarını oldurmussun haksız yere.. Yok yok kurtaja yogunlasın hemen..
Basın da kürtaj furyası kopar, herkes kürtaj cinayettir laflarıyla dolanır. Ulan seni zamanında kürtajla aldırmayan anana ... 
herkes kürtajı konuşur. bu iş böyledir.. Ülke de uludere unutulur, amerkan ıstıhbaratı unutulur, senın ıstıhbarat servısın olmadıgı gercegı unutulur, onlarca ınsanın bosuna oldurulmesı gercegı unutulur, ve geriye ne kalır bılıyor musunuz ?
Uludere olayının asıl amacı kalır geriye.. Yazmıştım ben bunu.. Kürt ve Türk halklarını birbirine düşman etmen kalır geriye. Önce 80 askerını pkk oldurur , sonra sen devlet olarak onların 40 tane masum ınsanını oldurursun . Amaç gerceklesır ıkı halk tamamen ayrılmanın eşiğine suruklenır. 
Sonra bu hıc bır zaman konusulmaz ama o halklar hep bırbırıne dusman kalacaktır.. Beyınde bırıkım dıye bır sey vardır. Bunlar bırıkır bırıkır bırıkır sonra son bir olay yaratırsın , savaş çıkar , zaten anayasayla sen  irailin gap projesı adı altında toprakların tapularını tamamen almasını onayladın , israil oraya bır yardım ekıbı gonderır, tak kurdıstanı kurar ..

Ve sen hala bu devletın  basında olursun. hukumet mıs gıbı gorunursun ,, lakın ki  o israılın usagısındır. ama hıc bır beyınsız  bunu goremez. Ayıptır hocam. sen kımı sıkıyosun ? 
sen benı sıkemezsın arkadas ? sen gıt sana oy verenleri sik..

Bakın anayasımızda neler olabileceğinin göstergeleri :

Said-i Nurseli’li Anayasa taslağı (isim değişklği yöntemi )

Bilkent, Galatasaray ve Marmara üniversitelerinden hukuk fakültesi öğrencileri, Said-i Nurseli’nin fotoğrafını kapak yaptıkları taslak metni dün Meclis’e verip, komisyonda sunum yaptılar. Sunumda, “Allah’ı bırakıp da birbirimize Rab edinmeyelim. Artık doğruluk sapıklıktan apaçık ayrılmıştır” ayetlerine gönderme yapıldı.


ANAYASA Uzlaşma Komisyonu, İstanbul İlim ve Kültür Vakfı’nda faaliyet gösteren Genç Hukukçular Topluluğu’ndan Said-i Nurseli’nin görüşleri çerçevesinde hazırlanan Anayasa taslağını dinledi. Nurcu hukuk öğrencileri, ayetlerden alıntılarla hazırladıkları taslakta, “sanal ahlaksızlık” tanımıyla internetin sınırlanması ve zinaya ceza verilmesini istediler. Bilkent, Galatasaray ve Marmara üniversitelerinden hukuk fakültesi öğrencileri, Said-i Nursi’nin fotoğrafını kapak yaptıkları taslak metni dün Meclis’e verdiler ve komisyonda bir sunum yaptılar. 


Milli içki olmasın


Galatasaray Üniversitesi öğrencisi zaid Mürsel’in yaptığı sunumda, “Allah’ı bırakıp da birbirimize rab edinmeyelim. Artık doğruluk sapıklıktan apaçık ayrılmıştır” ayetlerine gönderme yapıldı. “Bediüzzaman Said-i Nurseli’nin Görüşleri Çerçevesinde Talep ve Temenniler” başlıklı taslaktan bazı alıntılar şöyle:
“Cumhuriyet, insanın insana ilah olmasını engelleyecek bir mahiyette olmalıdır. Özgürlüklerin sınırsızlığı anarşizmdir. Zinanın serbest olması, reel ve sanal ahlaksızlığın yaygınlaşmasına müsaade edilmesi, özgürlük değil gençlerin yani milletin geleceğinin esaret altına alınmasıdır. Kendi ülkesindeki misyonerlik faaliyetlerinden kuşku duyup engellemeye çalışan bir devletin diğer ülkelerde camiler açıp hocalar görevlendirmesi tutarsız bir davranıştır. Başörtüsü gerek öğrenciler gerekse kamu personeli için serbest olmalıdır. Laiklik dinin vicdanlara hapsolması değildir. Devlet okullarında seçmeli ders olarak yerel dillerin var olması demokratik ve rasyoneldir. Başörtülü bir kimsenin milletvekili olmasının uygulamadaki engelleri kaldırılmalıdır. Profesyonel yaşama denk gelen iki ibadet vaktine engel olunması vahşi kapitalizmdir. Ortaöğrenim kurumlarında cuma namazına gitmek isteyen öğrenciye engel olunmamalıdır. Milli kumar, milli içki, aşırı silahlanma ve atıl yatırımlar olmamalıdır. Milletvekilleri TBMM yeminlerini kutsal kitapları üzerine yapabilmelidir.”


CHP’liden ilah dersi


Toplantıda CHP Konya Milletvekili Attilla Kart, öğrencilerin vakıf yerine topluluk ismiyle komisyona başvurmasını eleştirdi. Kart, “Kimliğinizi niye saklıyorsunuz? Biz sizi Bediüzzaman’ın talebeleri olarak da davet ederdik. Bunlara tenezzül etmeyin. Anlattıklarınızın pek çoğu insanlığın evrensel kazanımları. Bunları neden bir kişiye mal etme arayışındasınız? İnsanın insana ilah olması yanlıştır diyorsunuz ama siz de ilah yaratıyorsunuz. Biz 21’inci yüzyılı düzenlemeye çalışıyoruz siz 19’uncu yüzyılın kavramlarını kullanıyorsunuz. Sorgulayıcı olun, başkalarına tabi olmayın” dedi. 



Gördünüz mü gençleri .. Atatürk demez bunlar hayatta. Bunlar bu kişileri der işte.. Nasılsınız şakirt kardeşler. iyisinizdir inşallah ..

Tekkeler açılsın, laiklik korunsun (anayasa komısyonu dinleme şeylerinden bu da ) 



Geliyo gençler geliyo .. Hazırlıklı olun .. şimdi anayasayla devam ettik madem bozmadan bitirelim.. Bir daha ki yazıda başka konulara değinelim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım