İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


20 Kasım 2015 Cuma

IŞİD - YENİ ANAYASA - BAŞKANLIK SİSTEMİ - SEÇİMLER

Işıklar ?

Ekip?

Çekim başlasın..

Dedi birileri yüzyıllar önce..

Çok iyi yazılmış senaryoları çok da sağlam oyuncularla oynamaya başladılar.. Elfler vardı ozaman goblinler felan.. Cüceler bilmem ne derken hoop YENİ BİR ANAYASA ' ya ihtiyacımız var dedi AK Gandalf.. Hepimiz artık beşinci günün şafağını bekliyoruz.. Ama vadiden güneş değil bildiğin ampul ışığı vuracak yüzümüze, hemde 100 watt.. Kazık gibi elektrik faturası  girecek orta dünyaya.. Acıdım şimdi tüm asgari ücretli rohan halkına, tarımcı elflere, madenci cücelere. Zaten madenci cücelerimizin madeni yıkıldığında bile ampul yakmaya devam ediyorlar kendi topraklarında. Biz ise madenci kardeşlerimiz meslek kurbanı edildi diye onlar için yürüyüş yaparken nefes alamayıp yere bayılıp düşene kadar biber gazı yiyoruz Ayrık Vadi'lerde.. Tarımcı elflerimizin tarım yapacak ormanı arazisi kalmadığında bile tüm köyler ampul ışıklarıyla süslü..Ama yakında köyleri de Hidroelektrik santralleriyle sular altında kalacak, kalmayan yerleri de araplara peşkeş çekile çekile ellerinden alınacak.Kafa beton olduğu için bütün elf diyarları yollarla kaplanacak ki yağmurlar daha fazla can alsın.. Asgari ücretli artık bir ayda 600 simitle doymak zorunda ama elfler tarım yapamıyor susamı azılı düşman Saruman'dan alıyoruz.

Hal böyleyken hepimiz beşinci günün şafağında ampul ışıklarıyla, hülooğğ nidalarıyla düşmana doğru saldıracağız. Zafer kesin diyoruz ama iddia bize 1.55 oran vermiş.. Maç her an yatabilir riskli oran kardeşlerim..

Madem öyle ozaman hemen Ak Gandalfı başkan yapmalıyız! Frodo karşı çıktı tabi ki çıkacak çocuk uzak diyarlarda kimsenin karışmadığı izole bir yer biliyor fırat nehri felan var karşı çıkmaz mı ? Seni Başkan yaptırmayacağım Gandalf dedi ve yüzük kardeşliğinden barajı geçecek bir oy alıp Gandalf'ın gücüne yaklaşamasa da karizması arttı. Artık kendini boyu uzamış, ergenlikten çıkmış hissediyordu..

Derken bugün yoldaşı Sam çıkıp şunu söyledi : YaBANCI BASININ BAŞKANLIK SORUSUNA SAM YÜKSEKDAG '' MAYBE '' cevabını verdi ve yeni bir başkanlık tartışmasının fitilini ateşledi.

Sözlerine '' Biz karşılıklı ateşkes istiyoruz halkların kardeşliği felan filan...'' diye devam eden Sam burada ne anlatmak istemiş kardeşlerim ?

Bakın bu iki cümlenin anlamı şu aslında : Biz size başkanlıkta destek veriyoruz Gandalfcığım bebeğim benim, ardından siz de bizim topraklara önce eyalet adı altında kısmi özerklik veriyorsunuz ateşkes yapıyoruz kardeşçe yaşıyoruz. Sonra gerisini biz halledicez zaten..

Frodo '' Seni Başkan Yaptırmayacağım'' dediği zaman siktir ulan yavşak denileceği yerde '' Helal Be adamın dibi , taşşak 5 kilo '' diyen Rohan halkı ise ileride yaptıklarını görecek..

Kardeşlerim ben her zaman siyasetin ne olduğunu size söyledim. Haberlerin altında ne olduğunu sizlere anlattım. Benim anlattığım ve çıkmayan olmayan bir şey  gösterin bana şu blogda.. O kadar pis kokulu haberler ki bunlar hemen anlıyorsunuz ne olduğunu ..

Bakın Önce Özgür Suriye Ordusu diye bir şey çıktı. ÖSO 'nun ne olduğu ile ilgili bir yazı yazmıştık. Ardından Işid geldi bir kaç ay tvlerde boğaz kesme görüntüleri yayınlandı reklamlar yapıldı.

Şimdi şuna dikkat etmelisiniz. Suriye sınırında mayın temizleme ihalesini İsrail'e verecektik bir kaç yıl önce, ardından o mevzuu kapandı bir anda vazgeçildi. Ne oldu da istendi ne oldu da vazgeçildi ?

Şimdi o bölge tamamen bu örgütlerin elinde ve haritalar her zaman çok şey anlatır dedik. İnceleyin şu an ellerinde bulunan bölgeleri ve Amerika'nın bahsettiği şu meşhur ''KORİDOR'' muhabbetini..

Işid, Pkk, Öso, Ypg say say bitmez hepsi tek bir amaç için sahneye çıkarılmış, birbirleriyle savaşır görünümde.. Tek amaç koridor bölgede şu anlık TÜRKMENLERİ TEMİZLEMEK, ardından ışıdin yenilgisi ile bölgenin tek Hakimi olarak  KÜRTLER 'in kalması, O sıralarda bizden geçecek olan başkanlık sistemi ve kısmi özerk Kürdistan eyaletimiz, ardından ırak suriye kürdistanı ile birleşen ve meşhur haritayı tamamlayan olay.. İnanın bu saydıklarımın gerçekleşmesi öyle uzun bir zaman da almayacak. Size tarihi de  açık net söylüyorum. 2023. Evet Hedef bu. Hedef olan şey sadece ve sadece bu.

Neden Türkiyenin başkenti Fransanın başkent bombalanıyor?

Neden Cıa çıkıp şu konuşmayı yapıyor?

'' Biz Suriyede Işid'e karşı tutum sergiliyoruz, Türkiye ise Esad ' a karşı.. Türkiye Işıd'e karşı durmak için neyi bekliyor? Taksim de bomba patlamasını mı ? '' Evet CIA bu tehdidi seçimlerden önce yaptı.. Seçimlerin ardından gelen şu haberi okuyun hemen..
Dışişişleri Bakanı Feridun Zamazingo, IŞİD’le mücadelede askeri olarak harekete geçme planlarının olduğunu açıkladı.

Evet 1 Kasım seçiminden hemen sonra.. Kim yönetiyor sizi görün kardeşim.. Komplocu gençlik diye alay edenleri bu iki haberle sınayın kafalarını götlerine sokun. O derece sert olun. Yahu bir de olay şu ki Işid'e biz yardım ediyoruz, tedaviler felan, sonra kendimizi bomballattırıyoruz, sonra müdahale edicez diyoruz ve bunların hepsi gözlerimizin önünde ve açıkca ortadayken insanlar cidden ışid'e müdahale edilmesi gereken Türkiye düşmanı olarak nasıl bakıyor anlamıyorum.. Kardeş ozaman niye yardım ediyorsun Tüm orta dünya  halkları olarak? Silahları nıye gonderdın ? Nasıl kuruldu ulan bu örgüt? Nerden buldu parayı? Ele geçirdiği petrol rafinerilerinin petrollerini alırken tüm dünya, neye dayanarak aldınız? Petrol fiyatları nasıl ucuzladı bu bedava petrolle?

Sizin ben Yüzüğünüzü sikeyim orospu çocukları.

Emin olun Işid- Yeni Anayasa- Başkanlık sistemi terimlerinin hepsi aynı şeyi ifade ediyor ve tüm bu olgular tek bir amaç için hizmet eden paralel yollar..

Şimdi size bir soru sorayım arkadaşlar,

Bu adamlar bir anda bir oluşumu nasıl yaratıyor? ÖSO nasıl çıktı amına koduklarım ? Işid nasıl çıktı meydana ? Bölgede para karşılığında bu işleri yapan bir ordu var mı ?  Para karşılığı tuttuğunuz bir  ordunuz var ve siz ne olmasını istiyorsanız o oluyor mu acaba? Bugün Osö, yarın Işid, Öteki gün Kürdistan ordusu felan .. Var mı böyle bir ordu oralarda bir sorgulayalım bakalım. Saddamın ordusu  Işidi Kurdu diyenler dahi var. Herşey din için vatan için dimi lan  hahaha, siktiğimin kafasızları..

Bir de merak ediyorum, Tüm bu vatan hainlikleri çıktığında bu godoşlar nereye kaçacak ?  Projelerinde yıldız ilan ettikleri Diyarbakıra mı ? Yoksa pensilvanyadaki  diğer bir kavgalı göründüğü Şimşekli Bedduacıya mı?

Yazı için herhangi bir plan yapmıyorum. Aklıma ne gelirse yazıyorum.

Diğer yazıda da Koçdaşşağının: ''ÇARE SOSYALİZM'' diye ağlamasını,ardında yatan gerçekleri, ROCKEFELLER BURSUNU ALAN LİDERLERİMİZİ felan konuşalım..

Saygılar bizden.

Hoşçakalın.

Bu arada Amerikadan okunma istatistiği Türkiyeden sonra 2. sırada. Kimsiniz lan siz ?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım