İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


9 Ekim 2012 Salı

Hımm. Ok. Kib. Bye

Nerdesin ey yavşak diyecek olursanız eğer- ki yazmadığım süre içinde 700 kez yazı varmı diye kolaçan etmişsiniz- geldim burdayım. Sanmayın unuttum , aksine gündemi takip etmeye devam ettim. Ama itiraf ediyorum biraz heyecan yaptım şu an. Çok oldu yazmayalı. Neden yazmadım? Yazmak istemedim. Mesaj atanlar , niye yazmıyosun panpa bekliyoruz diyenler sizin büzüşük götlerinizi öpüyorum. Sağolun. Değeriniz farklı bende. 

Başlayalım yavaştan. Size bugün çok garip şeyler anlatacağım. Gidin bi çay koyun kendinize sıcağından. Ya da biraları açın tuzlu fıstığı yanına döşeyin. Okurken  rahat zaman geçirin arada bir burun boklarınızla oynayabilirsiniz , izin veriyorum ama bir seferliğine. Dünyada her 10 insandan 6 sı burun bokuyla oynuyormuş lan . Kaç yaşına geldiniz itoğluitler ayıp  diye  bişey var. Hayır da böyle bir bilgiyi ben ne yapayım amk ?  Ben yazıyomuyum hiç 10 erkekten 9 u taşşağını tartmıştır diye. 4 kilo benim ki  tarttım mesela :)
Oha 4 mü 11!!!!111!!!1!1!!1  şöyle birşey var kardeşlerim. Thorn isen  minimum 4 kilo koşulu arıyolar.. Anlayan anladı.

bira.fm e girip 88 e ayarlayın . Güzel parça çıkarsa kalsın .  

Şimdi şöyle bir şey var elimde. Avradını siktiğiminin bi gazetesinde 20 mart 2012 tarihinde bir haberi koparmışım. Başlığı şöyle: KORKUTAN ARTIŞ 
Dünya da silahlanma yarışı ekonomik krize rağmen hız kesmedi. Son 4 yılda dünyada silah satışı yüzde 24 oranında arttı. En ÇOK SİLAH SATAN ÜLKE AMERİKA oldu. ARAP BAHARI OLARAK ADLANDIRILAN HALK AYAKLANMALARI YAŞAYAN ARAP ÜLKELERİ İSE SİLAH ALMLARINI ARTTTIRDI.

Yan bir başlık atılmış sonra : DÜNYA SİLAHLANIYOR!!!!!11!!!!!11 

Arap Baharı olarak adlandırılan ayaklanmalardan sonra bu ülkelerin silah alma oranları arttı. Amerika 2011 de Tunus ve Mısır'a silah satışını sürdürürken , Mısıra 45 M-1A1 tankı sattı ve 125 tankın dahah satısı için anlaşma yaptı.Araştırmaya gre SURİYEYE YAPILAN SİLAH SATIŞI DA SON 5 YILIN EN YÜKSEK SEVİYESİNE ULAŞTI.

Bir alt başlık daha :  SURİYE RUSYANIN MÜŞTERİSİ
 Suriye 2007 - 2011 yılları arası silahların yüzde 72 sini Rusyadan aldı.

Ve bu haberden sonra hemen altına şu haber yapıştırılmış 

SURİYEDE Kİ ÇATIŞMALAR BAŞKENT ŞAMA SIÇRADI.

Şimdi dünyada savaşın ve karışıklığın nereden geldiğini ve neden çıktığını daha iyi görüyorsunuz dimi?  Şimdi Rusyanın Neden Suriye yanlısı Politika izlediğini görüyorsunuz dimi ?  
Sınırda yaşayan bir arkadaşım bugun şunu anlattı. Suriyeden Türkiyeye geçen tüm Suriyeliler  zengin. Hepsinin altında jeap var dedi ve hepsi istedikleri üniversitelere istedikleri bölümlere puana felan bakılmaksızın istedikleri gibi girip okuyabiliyolar dedi.

Fakir suriyeliler nerede ? Ben biliyorum. Ölüyo. Savaşta herzaman Fakirler ölür. Ülkemizde hangi zenginin çocuğu doğuda şehit olmuş ? Fakirsen bir değerin yok arkadaşım. Fakirsen insan değilsin. Fakirsen orospu çocuğu muamelesi görürsün herzaman ve dünyanın heryerinde. 

Şimdi size Numan Amcamızın nasıl kurtulduğunu anlatayım.

Bakın bu başlık çok önemli.

Namaz Gazetesi ( zeki çocuk seni ) haberi  bu . Başlık şudur . Başlığın Anlamına bakar mısın?

ESKİ TÜRKİYEDEN KURTULMANIN YOLU YENİ ANAYASADAN GEÇİYOR!

( Eski Türkiye teksas gibi biryer mi ? Neden kurtulmak isteyelim ?  20 yıl önceki türkiyeyi arayan insanlar neden ondan kurtulmak istesin? Tabi bunları soran yok. Ve ardından YENİ ANAYASA LAFI. Kurtulucaz olum bu yeni anayasayla uvvvvvv beyyybi. Hayırdır dayı ? )

Şimdi habere bakalım. 
Hassemikome genel başkanı numan amcamız yeni ve sivil bir anayasa hazırlamanın Türkiyenin geleceği için artık şart olduğunu söyledi.Eski türkiyeden kurtulmadan geleceğe yürümenin mümkün olmadığını aktaran Kurtulan amcamız  '' YENİ ANAYASA YENİ TÜRKİYENİN BAŞLANGICININ İLK ADIMI OLMALI '' ifadelerini kullandı.
Bu yapılmadan Türkiye malesef bir çok meselesini çözemeyecek.Yüksek askeri şura  savunma bakanlığına bağlanmalı felan. Ergenekonlar , darbeler temizlenmeli , herkes eşit olmalı,Kürt sorunu çözülmeli ,  hede höde bıdı bıdı zart zurt.

Hıı numan amca. ok kib bye. Anladık biz senin neleri sattığını şu an, rahat ol sen.
Altına şu Başlık atılmış ,
VENEDİK KOMİSYONU BAŞKANINDAN MECLİSE ÇAĞRI :DEVLETİ DEĞİL VATANDAŞI KORUYAN ANAYASA YAPILMALI . 

ah kardeşlerim ah.  Ülke bitti okeye dönüyo mını sikm.

30 ağustos Zafer bayramını kutlatmayan zihniyeti hatırlayın bu yıl. Cunkurbaşganının da gitmeyişi felan. Hatırlayın. Bakın basın yoluyla insanlar nasıl soğutuluyor,kategorilendiriliyor , bakın şimdi.

Tarih 8 ağustos.  Avradını siktiğiminin gazetesinde şu başlık atılmış. 
30 YILDIR DUA EDİLEN ŞEHİTLİK , BİZANS MEZARLIĞI ÇIKTI1!!!1111

(vay amk )

Balıkesirin erdek ilçesinde 30 yıldır her zafer bayramında şehitlik diye ziyaret edilen mezarlığın BİZANS MEZARLIĞI olduğu ortaya çıktı. Erdek Kaymakamı Tismail Kayık bey Şehitlik diye bilinen bu mezarlıpın ziyaretini ve burada yapılacak olan 30 ağustos zafer bayramı kutlamalarını programdan çıkardık dedi. 
Haberin devamı şöyle : Ardından müze müdürlüğünden görüş istendi. Bunun üzerine araştırma kazısı yapıldı kazı sonucu bir rapor halinde Bursa kültür ve tabiat varlıklarını kollama kuruluna gönderildi. Bölgede 1914 -1915 yıllarındaki savaşta yaralanıp erdeğe hastahaneye gönderilen ve hayatını kaybeden askerlerin mezarları bulunuyor.Bunun yanı sıra 1980 li yıllarda görev şehidi olan askerlerinde mezarları var. Bu konuda son kararı Bursa Kültür kollama kurulu verecek.

Biri Bana Araştırma Kurulunun sözcüsünün Bizans kelimesi kullanıp kullanmadığını söylesin şimdi. Bizans 1914 de varmıydı lan ? 

Ülkemiz Başlık okur haberi okumaz. Bu başlık insanları manipule etmek içindir. İnsanları yönlendirir. Bilinçaltını etkiler ve dolaylı yoldan 30 agustos için karsıt durumu olusturur. Ayrıca zaten adamlar yerel olarak kurul raporunu beklemeden 30 agustosu yasaklamıslar . Amaç budur zaten. Sikmişim raporu , orası bizans hacı , bidaha burda kutlatmam. 


Böyle böyle yönlendiriliyorsunuz arkadaşlar. 

Yönlendirenlerin anasını avradını hep beraber bir gün sikmek dileğiyle. Zor ama bu benim fantazim oldu artık. Ne grup yapılır bunların Anası ve avratlarıyla.

şimdi elinizdekini bırakın, sakin olun. Sırtım ağrıdı  daha sonra devam ederiz . Söz.

Thorn


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumları alalım