İlgililere: Bu blogda adı geçen ülkeler, kişiler, kuruluşlar, tarihler ve iddia edilen görüşler tamamen hayal ürünüdür.
thorn

yoksa neden yazalım dimi , dimi ?


7 Aralık 2015 Pazartesi

BAŞKANLIK SİSTEMİ DEVAM YAZISI

Yine olayları görüşümüz doğru çıkıyor arkadaşlar, alın yankılar ve küstahlıklar ortaya çıkmaya başladı..

Uçak düştü sbrdoğan’a destek tavan yaptı


Düşürülen Rus uçağının ardından Cunkurbaşkanı sbrdoğan'a olan halk desteği rekor seviyede arttı.
Gezici Araştırma Şirketi, sınırı ihlal ettiği için düşürülen Rus uçağının ardından yaşanan kriz sonrası yaptığı ilk kamuoyu araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre uçak krizi sonrası Başkanlık sistemine olan destek rekor düzeyde arttı. Vatandaş “Rus uçağının düşürülmesini ‘doğru’ bulurken, yeni Anayasa hakkındaki görüşler de değişti.
Gezici Araştırma Şirketi tarafından; 16 il ve 26 ilçede 18 yaş ve üstü seçmen nüfusunu temsil eden, yaklaşık yarısı kadın olmak üzere toplam 1.264 katılımcı üzerinde yapılan araştırmada çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

BAŞKANLIK SİSTEMİNE DESTEK!

“Cunkurbaşkanı sbrdoğan’ın bahsettiği başkanlık sistemini destekliyor musunuz?” sorusuna % 53,5 oranında evet yanıtı gelirken, ankete katılanların % 40,2’i de ‘hayır’ dedi. Başkanlık sistemine AKeePee seçmeninden sonra en büyük desteği MeeHeePee seçmeninin verdiği gözlendi.  7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde Başkanlık sistemine desteğin % 32 – 35 civarında olduğu hatırlatılan araştırmada rakamlar arasındaki büyük fark dikkat çekti.


Gezici araştırma şirketinin rus uçağının düşürülmesinin hemen ardından  BAŞKANLIK SİSTEMİ HAKKINDA ANKET YAPMASININ EMRİNİ KİM VERMİŞTİR ?

düğüm noktaları gelmeye devam etsin.

ANLAYIN MİLLET ANLAYIN! KÜRESEL BİR KOMPLONUN İÇİNDEYİZ VE BİR BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN RUSYANIN UÇAĞINI DÜŞÜRÜYORUZ, RUSYAYLA BİRLİKTE OYNUYORUZ, DÜNYA HEP BİRLİKTE AYNI OYUNU OYNUYOR TEK BİR BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN..NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU ANLAYIN ARTIK!

Başkanlık sistemi bölünmüş parçalanmış Türkiye demektir.


2 yorum:

  1. Kitabin ne zaman cikacak ? Yazilarini okumadan önce koyu Akp li idim bunlari sadece dusunerek mi yaziyorsun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç oy verdin mi de koyu bir parti taraftarısın:) kitap bunlarla alakalı olmayacak ama ordan bir ivme yakalarsam belki bunları da yazarım kardeşim benim.. siz bloğu insanlara okutun yeter benim icin bak reklam felan da yok para amacım da yok şükür mesleğim var kazanıyorum yetecek kadar.

      Sil

yorumları alalım